מצרכים להכנת סלסלות פילו במילוי תפוחים
- 2 דפי פילו
מלית תפוחים:
- כף שמן
- 2 תפוחים קלופים חתוכים לקוביות קטנטנות
- כף גדושה דבש (תחליף טבעוני- סירופ מייפל טבעי)
- כף גדושה סוכר
- חצי כפית אבקת קינמון
- חצי כוס אגוזים טחונים
איך מכינים סלסלות פילו במילוי תפוחים?
הכנת מלית התפוחים:
- מחממים מחבת רחבה עם כף שמן (רצוי מחבת עם ציפוי שאינו נדבק) ומבשלים את קוביות התפוחים על אש בינונית-נמוכה במשך כ-2 דקות תוך כדי ערבוב.
- מוסיפים דבש, סוכר ואבקת קינמון ומערבבים. מבשלים במשך כ-8 דקות, עד שהתפוחים מתרככים (אם התערובת מתייבשת במחבת יש להוסיף 1-2 כפות מים לפי הצורך). מכבים את האש, מוסיפים אגוזים טחונים ומערבבים. מניחים לתערובת להתקרר מעט.
הכנת סלסלות פילו:
- מחממים תנור מראש ל180 מעלות (חשוב שהתנור יהיה חם!)
- מניחים דף פילו על משטח עבודה ומשמנים אותו היטב בשמן קנולה. מניחים עליו דף פילו נוסף ומשמנים גם אותו.
- חותכים ל-9 ריבועים שווים. משמנים תבנית מאפינס (רצוי מסיליקון) ומניחים בכל שקע ריבוע בצק פילו. מהדקים היטב לתחתית.
- ממלאים כל סלסלה בכף גדושה ממלית התפוחים, מכניסים לתנור שחומם מראש ואופים במשך 12 דקות, עד להזהבה יפה.
הפעל טיימר (12 דק’)+טיימר פועל
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
הכנת סלסלות פילו במילוי תפוחים
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
מחפשים מתכונים נוספים?
77 תגובות
כניסה
77 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות

