זמן הכנה
10 דקות
בישול/אפייה
25 דקות
מס׳ מנות
3-4 מנות
מצרכים להכנת סלט קישואים וגמבה
- 2 בטטות גדולות קלופות וחתוכות לקוביות קטנות בגודל 2X2 ס”מ.
- 5 כפות שמן זית
- חצי כפית מלח
- 4 כפות רוטב צ’ילי מתוק
- קמצוץ פלפל שחור
- רבע כוס (40 ג’) בוטנים קלופים קלויים ומלוחים
איך מכינים סלט קישואים וגמבה?
- מחממים מחבת רחבה עם 2 כפות שמן זית (רצוי להשתמש במחבת עם ציפוי שאינו נדבק) ומטגנים את הבצל עד להזהבה קלה.
- מוסיפים את הגמבה, הקישואים והשום וממליחים מעט עם המלחייה. מוסיפים חצי כוס מים, מכסים את המחבת ומבשלים על אש בינונית במשך כ-20 דקות, עד שהתערובת מתרככת ונעשית קצת עיסתית.
הפעל טיימר (20 דק’)+טיימר פועל
- מתבלים במלח, פפריקה מתוקה ופלפל שחור וממשיכים לבשל תוך כדי ערבוב (ללא מכסה) במשך כ-5 דקות. טועמים ומשפרים תיבול לפי הטעם.
הפעל טיימר (5 דק’)+טיימר פועל
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
מחפשים מתכונים נוספים?
31 תגובות
כניסה
31 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות

