www.10dakot.co.il

סלט פלפלים חריף

מתכון לסלט פלפלים חריף טעים וקל להכנה. מושלם לאכול עם חלה טרייה.

אפרת סיאצ'י
מתכונים ב-10 דקות
סלט פלפלים חריף
זמן הכנה

10 דקות

בישול/אפייה

50-60 דקות

כשר מסוג

מצרכים להכנת סלט פלפלים חריף

  • 3 פלפלים אדומים (גמבה) חתוכים
  • 4 שיני שום קלופות
  • 1-2 פלפל צ’ילי חריף (לפי מידת החריפות שאוהבים)
  • 4 כפות שמן זית
  • חצי כוס עגבניות מרוסקות (מקופסת שימורים)

תיבול:

  • שליש כפית מלח, קמצוץ פלפל שחור, חצי כפית פפריקה מתוקה, קמצוץ אבקת קינמון (לא חובה)

איך מכינים סלט פלפלים חריף?

  1. מניחים במעבד מזון: פלפלים אדומים, שום, פלפל צ’ילי, שמן זית ועגבניות מרוסקות וטוחנים עד לתערובת אחידה.
  2. מעבירים את התערובת לסיר (רצוי עם ציפוי שאינו נדבק), מתבלים במלח, פלפל שחור, פפריקה וקינמון ומבשלים על אש בינונית-נמוכה במשך 50-60 דקות.
    הפעל טיימר (50 דק’)
    +
    טיימר פועל
  3. אם עדיין יש נוזלים, מסירים את המכסה ומבשלים על אש גבוהה במשך כמה דקות נוספות.
ספרי מתכונים ב-10 דקות

המתכונים המנצחים שלנו גם בספרים!

גולשים משתפים

מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)

תגיות

טיפים והערות

*לאחר בישול מתקבלת כמות של כוס ורבע סלט פלפלים.
*שומרים בקופסה במקרר ומגישים קר או בטמפ’ החדר.

אהבתם? שתפו את המתכון

כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם

הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.

נסו גם את אלו
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
אוסף מתכונים נבחרים2
ספר מתכונים נבחרים2
מתכונים דיאטטיים
ספר מתכונים דיאטטיים
מתכונים ללא גלוטן
ספר מתכונים ללא גלוטן
מתכונים לילדים
ספר מתכונים לילדים
מתכונים לחגים ולאירוח
ספר מתכונים לחגים ואירוח
עוגות עוגיות וקינוחים
ספר עוגיות עוגיות וקינוחים
אוסף מתכונים נבחרים
ספר מתכונים נבחרים
מחפשים מתכונים נוספים?
תוספות
קינוחים ומתוקים ללא גלוטן
קינוחים ומתוקים
עוף ובשר
עוגות יום הולדת
מתכונים צמחוניים
26 תגובות
guest

אתר זו עושה שימוש ב-Akismet כדי לסנן תגובות זבל. פרטים נוספים אודות איך המידע מהתגובה שלך יעובד.

26 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות