מצרכים להכנת סלט פלפלים חריף
- 3 פלפלים אדומים (גמבה) חתוכים
- 4 שיני שום קלופות
- 1-2 פלפל צ’ילי חריף (לפי מידת החריפות שאוהבים)
- 4 כפות שמן זית
- חצי כוס עגבניות מרוסקות (מקופסת שימורים)
תיבול:
- שליש כפית מלח, קמצוץ פלפל שחור, חצי כפית פפריקה מתוקה, קמצוץ אבקת קינמון (לא חובה)
איך מכינים סלט פלפלים חריף?
- מניחים במעבד מזון: פלפלים אדומים, שום, פלפל צ’ילי, שמן זית ועגבניות מרוסקות וטוחנים עד לתערובת אחידה.
- מעבירים את התערובת לסיר (רצוי עם ציפוי שאינו נדבק), מתבלים במלח, פלפל שחור, פפריקה וקינמון ומבשלים על אש בינונית-נמוכה במשך 50-60 דקות.הפעל טיימר (50 דק’)+טיימר פועל
- אם עדיין יש נוזלים, מסירים את המכסה ומבשלים על אש גבוהה במשך כמה דקות נוספות.
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
טיפים והערות
*לאחר בישול מתקבלת כמות של כוס ורבע סלט פלפלים.
*שומרים בקופסה במקרר ומגישים קר או בטמפ’ החדר.
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
מחפשים מתכונים נוספים?
26 תגובות
כניסה
26 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות

