מצרכים להכנת סלט עגבניות וזיתים פיקנטי
- בצל קטן קצוץ
- 5 עגבניות בשלות רכות חתוכות
- 3 שיני שום פרוסות
- חצי פלפל צ’ילי חריף קצוץ
- שליש כוס פרוסות זיתים ירוקים (מקופסת שימורים)
תיבול:
- חצי כפית פפריקה מתוקה, חצי כפית מלח, קמצוץ פלפל שחור
איך מכינים סלט עגבניות וזיתים פיקנטי?
- מחממים מחבת או סיר סוטאז’ (עם ציפוי שאינו נדבק) עם 2-3 כפות שמן ומטגנים את הבצל עד להזהבה קלה.
- מוסיפים שום ומערבבים כחצי דקה. מוסיפים עגבניות ופלפל צ’ילי, ממליחים מעט (ברבע כפית שטוחה מלח) ומכסים את הסיר. מבשלים על אש בינונית-נמוכה במשך כ-25 דקות (יש לערבב מידי פעם).
- הפעל טיימר (25 דק’)
- מוסיפים פרוסות זיתים ומתבלים בפפריקה, מלח ופלפל שחור. מערבבים ומבשלים כ-5 דקות נוספות.
- הפעל טיימר (5 דק’)
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
טיפים והערות
*שומרים בקופסה סגורה במקרר.
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
מחפשים מתכונים נוספים?
59 תגובות
כניסה
59 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות














