מצרכים להכנת סלט כרובית אפויה
- 700 גרם כרובית טרייה ושטופה חתוכה לפרחים קטנטנים
- 1 בצל בינוני קצוץ גס
- 3 כפות שמן זית
- חצי כפית מלח
רוטב לסלט:
- כף שמן זית, 2 שיני שום כתושות, 2-3 כפות מיץ לימון (להוסיף לפי הטעם), חצי כפית דבש או סוכר, מלח לפי הטעם וקמצוץ פלפל שחור
- רבע כוס עלי כוסברה טריים קצוצים דק
איך מכינים סלט כרובית אפויה?
- מניחים בתבנית מרופדת בנייר אפיה את פרחי הכרובית והבצל ומתבלים ב-3 כפות שמן זית וחצי כפית מלח. מכניסים לתנור שחומם על 180 מעלות ואופים במשך כ-40 דקות, עד שהכרובית מתרככת ומעט משחימה. מוציאים מהתנור, מעבירים לקערה ומצננים.
הפעל טיימר (40 דק’)+טיימר פועל
- מערבבים בקערית את חומרי הרוטב לסלט ויוצקים מעל תערובת הכרובית והבצל. מוסיפים עלי כוסברה קצוצים ומערבבים היטב.
- מומלץ לתבל כחצי שעה לפחות לפני ההגשה. יש לשמור את הסלט במקרר.
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
מחפשים מתכונים נוספים?
25 תגובות
כניסה
25 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות

