מצרכים להכנת סלט בטטה קריספי
- תערובת עלי חסה שטופה ויבשה (מומלץ לקנות מוכן)
- סלסלת פטריות חתוכות לחצי
- 8-10 עגבניות שרי חצויות
- 2 מלפפונים חתוכים לחצאי עיגולים
- חצי בצל סגול חתוך לרבעי עיגולים
- חצי כוס אגוזי מלך חתוכים גס
- חטיף צ’יפס בטטה קנוי
רוטב לסלט:
- 5 כפות שמן זית, 2 כפות חומץ בלסמי, 2 כפות מיץ לימון, כף דבש או מייפל, כפית שטוחה מלח, חצי כפית חרדל דיז’ון (לא חובה)
איך מכינים סלט בטטה קריספי?
- מטגנים במחבת עם כף שמן את הפטריות החצויות במשך 4-5 דקות, תוך כדי ערבוב. מסירים מהאש ומצננים.
- מניחים בקערה: עלי חסה, עגבניות שרי, מלפפונים, בצל סגול, פטריות מטוגנות ואגוזי מלך.
- מערבבים את חומרי הרוטב בקערית או צנצנת קטנה. לפני ההגשה מתבלים, מערבבים ומוסיפים מעל צ’יפס בטטה.
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
טיפים והערות
*להכנת צ’יפס בטטה בעצמכם: בעזרת קולפן מקלפים בטטה (ללא הקליפה) לרצועות ומנגבים את הרצועות היטב עם נייר מגבת. מחממים סיר קטן עם שמן (יש למלא שמן בגובה כשליש מהסיר לפחות) ומטגנים את רצועות הבטטה עד להזהבה (זהירות לא לשרוף אותן). מעבירים לנייר סופג.
לחצו לצפייה בסרטון ההכנה באינסטגרם – https://www.instagram.com/reel/Cj8gOAZIHZ9/סלט עם בטטה מטוגנת, סלט חסה עם בטטה, סלט עם בטטה
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
מחפשים מתכונים נוספים?
28 תגובות
כניסה
28 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות

