מצרכים להכנת סטייק כרובית
- כרובית שלמה
להשרייה:
- חצי כף מלח, חצי כוס חומץ 5%
רוטב (לערבב בקערית):
- 3 כפות שמן, 2 כפות רוטב צ’ילי מתוק, כף סילאן, שן שום כתושה, חצי כפית מלח, קמצוץ פלפל שחור
איך מכינים סטייק כרובית?
- חותכים את הכרובית לרוחב לפרוסות בעובי של 1.5-2 ס”מ.
- מניחים בקערה, מכסים במים, מוסיפים חצי כף מלח וחצי כוס חומץ 5% ומשרים במשך 10 דקות. מסננים ומייבשים עם נייר מגבת.
- מניחים את פרוסות הכרובית בתבנית על נייר אפיה ומתבלים ברוטב משני הצדדים באופן אחיד.
- מכניסים לתנור שחומם מראש ל-200 מעלות טורבו ואופים במשך 40 דקות, עד להשחמה יפה.
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
סטייק כרובית בתנור
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
מחפשים מתכונים נוספים?
34 תגובות
כניסה
34 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות

