מצרכים להכנת ניוקי פסטו
- 500 גרם ניוקי קנוי מוכן
- מיכל שמנת לבישול או שמנת מתוקה (250 מ”ל)
- 4 כפות רוטב פסטו קנוי מוכן
- גבינת פרמזן מפוררת (לא חובה)
איך מכינים ניוקי פסטו?
- מכינים את הניוקי לפי ההוראות שעל גבי שקית האריזה.
- במקביל, מחממים מחבת רחבה ושופכים לתוכה את השמנת (אין צורך לשמן את המחבת). מביאים לרתיחה על אש גבוהה, מנמיכים את האש ומבשלים תוך כדי ערבוב במשך 4 דקות.
- מוסיפים רוטב פסטו ומערבבים במשך 2 דקות נוספות.
- מוסיפים למחבת את הניוקי המבושל ומערבבים כדקה עד שהניוקי מכוסה ברוטב.
- מעבירים לצלחת ומפזרים גבינת פרמז’ן מפוררת.
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
טיפים והערות
*מי שרוצה להכין את הפסטו בעצמו מצורף מתכון- רוטב פסטו ביתי.
לצפייה בסרטון ההכנה באינסטגרם – לחצו כאן.
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מחפשים מתכונים נוספים?
12 תגובות
כניסה
12 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות

