זמן הכנה
10 דקות
בישול/אפייה
20 דקות
מס׳ מנות
4 מנות
מצרכים להכנת נודלס עם פרגיות
- 250 גרם נודלס (אטריות ביצים)
- בצל בינוני חתוך לחצאי עיגולים
- סלסלת פטריות שמפיניון פרוסות (כ-250 ג’)
- 350-400 גרם פרגיות חתוכות + כף סילאן + רבע כפית מלח + קמצוץ פלפל שחור
תיבול:
- כף וחצי סילאן, כף שטוחה דבש, 5 כפות רוטב סויה (מומלץ רוטב סויה בסגנון סיני), כפית שטוחה חרדל דיז’ון (לא חובה)
איך מכינים נודלס עם פרגיות?
- מכינים את הנודלס לפי ההוראות שעל גבי האריזה (אם רוצים שהאטריות יהיו בצבע צהוב מומלץ להוסיף חצי כפית כורכום למי הבישול). לאחר שהאטריות מתבשלות מסננים מנוזלים ומזליפים מעל מעט שמן זית.
- במקביל, מחממים סיר סוטאז’ או מחבת רחבה עם 2 כפות שמן ומטגנים את רצועות הבצל עד להזהבה קלה (יש להשתמש בסיר/מחבת עם ציפוי שאינו נדבק). מוסיפים את הפטריות ומטגנים במשך כ-5 דקות עד שהן מצטמצמות (אש בינונית).
- מתבלים את הפרגיות בכף סילאן, רבע כפית מלח וקמצוץ פלפל שחור. מזיזים את הבצל והפטריות לצד המחבת/סיר ומוסיפים את הפרגיות. מטגנים כ-2 דקות מכל צד, עד להזהבה.
- מוסיפים את הנודלס המבושל ומתבלים בסילאן, דבש, רוטב סויה וחרדל דיז’ון. מערבבים היטב ומבשלים במשך 2-3 דקות נוספות תוך כדי ערבוב.
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מחפשים מתכונים נוספים?
50 תגובות
כניסה
50 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות







