www.10dakot.co.il

מתכון לרביולי

רביולי גבינות ברוטב שמנת בטטה. את המתכון הזה מכינים משקית רביולי מוכנה שזמן הכנתה הוא  2-3 דקות. כל שנשאר הוא להכין את הרוטב..

אפרת סיאצ'י
מתכונים ב-10 דקות
זמן הכנה

10 דקות

זמן בישול/אפייה

12-15 דקות

מס׳ מנות

2-3 מנות

כשר מסוג

מצרכים

  • שקית רביולי פרמזן ריקוטה
  • בטטה חתוכה לקוביות קטנטנות
  • 1 בצל בינוני קצוץ
  • 1 שן שום כתושה
  • 1 מיכל שמנת מתוקה (250 מ”ל)

תיבול:

  • תבלין בזיליקום, מלח וקמצוץ פלפל שחור
 

אופן ההכנה

  1. מטגנים את הבצל במחבת עם מעט שמן או חמאה עד להזהבה קלה.
  2. מוסיפים את הבטטה והשום ומבשלים כ-5 דקות עד שהבטטה מתרככת.
  3. שופכים את השמנת, מתבלים בבזיליקום, מלח ופלפל שחור ומבשלים במשך 3-4 דקות עד שהשמנת מצטמצמת ומסמיכה.
  4. במקביל, מכינים את הרביולי בסיר נפרד לפי הוראות ההכנה (בדר”כ מבשלים 2-3 דקות במים רותחים ומוציאים).
  5. שופכים את הרוטב על הרביולי ומגישים.
ספרי מתכונים ב-10 דקות

ספרי מתכונים ב-10 דקות

המתכונים המנצחים שלנו גם בספרים!

גולשים משתפים

מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)

תגיות
אהבתם? שתפו את המתכון

כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם

הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.

נסו גם את אלו
מחפשים מתכונים נוספים?
תוספות
קינוחים ומתוקים ללא גלוטן
קינוחים ומתוקים
עוף ובשר
עוגות יום הולדת
מתכונים צמחוניים
124 תגובות
guest

אתר זו עושה שימוש ב-Akismet כדי לסנן תגובות זבל. פרטים נוספים אודות איך המידע מהתגובה שלך יעובד.

124 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות