מצרכים להכנת מתכון לטנזיה
- 3 בצלים בינוניים קלופים ופרוסים דק-דק (כל בצל חוצים לחצי וחותכים לחצאי עיגולים דקים)
- 2 כפות שמן זית/קנולה
- כפית גדושה סוכר
- כוס צימוקים
- 10 משמשים מיובשים חתוכים
- 10 שזיפים מיובשים מגולענים חתוכים
- כוס שקדים מולבנים/קשיו/אגוזי מלך (מומלץ לשלב)
- 3/4 כוס מים רותחים
תיבול לטנזיה:
- 4 כפות סילאן, כפית מלאה אבקת קינמון, כפית שטוחה כורכום, חצי כפית מלח וקמצוץ פלפל שחור
איך מכינים מתכון לטנזיה?
- מחממים מחבת רחבה עם 2 כפות שמן ומטגנים את הבצל עם כפית סוכר על אש בינונית-נמוכה במשך כ-10 דקות, עד להזהבה יפה.
הפעל טיימר (10 דק’)+טיימר פועל
- מוסיפים למחבת צימוקים, משמשים ושזיפים ומערבבים. מתבלים בסילאן, קינמון, כורכום, מלח ופלפל שחור ומוזגים מים רותחים.
- מכסים ומבשלים על אש בינונית-נמוכה במשך 10-15 דקות. מידי פעם מערבבים.הפעל טיימר (10 דק’)+טיימר פועל
- מוסיפים את האגוזים ומבשלים עוד כ-3 דקות.
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
מחפשים מתכונים נוספים?
65 תגובות
כניסה
65 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות

