מצרכים להכנת מתכון לאפונה
- 2 כוסות אפונה משקית קפואה (260 ג’)
- 1 שן שום שמנה כתושה
- חצי כוס מים
תיבול:
- כפית שטוחה אבקת מרק, רבע כפית מלח, רבע כפית כורכום, רבע כפית כמון, מעט פלפל שחור.
איך מכינים מתכון לאפונה?
- מחממים מחבת רחבה עם כף שמן ומוסיפים את השום והאפונה (אין צורך להפשיר לפני). מערבבים במשך כ-2 דקות.
- מוסיפים חצי כוס מים ומתבלים באבקת מרק, מלח, כורכום, כמון ופלפל שחור. מבשלים עם מכסה על אש בינונית במשך 8-10 דקות, עד שהרוטב מצטמצם.
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
מחפשים מתכונים נוספים?
90 תגובות
כניסה
90 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות

