מצרכים להכנת מרק קישואים ואפונה
- בצל בינוני קצוץ
- 4 קישואים קלופים בינוניים חתוכים לקוביות
- תפו”א קלוף בינוני חתוך לקוביות קטנות
- כוס וחצי אפונה משקית קפואה
- 2 גבעולי סלרי קצוצים (כולל העלים)
- 5 כוסות מים רותחים
תיבול:
- כפית וחצי מלח, שליש כפית כורכום, כפית אבקת מרק (לא חובה), קמצוץ פלפל שחור
איך מכינים מרק קישואים ואפונה?
- מחממים סיר עם 2 כפות שמן זית ומטגנים את הבצל עד להזהבה קלה. מוסיפים את הקישואים, תפו”א, אפונה וסלרי. מוזגים מים רותחים ומביאים לרתיחה.
- מנמיכים את האש ומבשלים במשך כחצי שעה, עד שהירקות מתרככים.
הפעל טיימר (30 דק’)+טיימר פועל
- טוחנים במעבד מזון או במוט בלנדר ידני עד לקבלת מרקם חלק. מתבלים במלח, כורכום, אבקת מרק ופלפל שחור ומבשלים כ-2 דקות נוספות.
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
מחפשים מתכונים נוספים?
149 תגובות
כניסה
149 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות

