מצרכים להכנת מקלות גזר בפרמזן
- 10 גזרים בינוניים קלופים וחתוכים למקלות בעובי כ-1 ס”מ (1 קילו)
תיבול:
- 6 כפות שמן זית, כפית גדושה שום כתוש, כפית שטוחה מלח, חצי כפית פפריקה מתוקה, כפית תבלין טימין או פטרוזיליה
- ⅔ כוס גבינת פרמז’ן מפוררת
איך מכינים מקלות גזר בפרמזן?
- מניחים את מקלות הגזר בתבנית ענקית על נייר אפיה.
מערבבים בקערית את חומרי התיבול:
- שמן זית, שום כתוש, מלח, פפריקה וטימין. שופכים מעל מקלות הגזר ומערבבים היטב.
- מחממים תנור ל-190 מעלות טורבו וכשהתנור חם מכניסים את התבנית ואופים במשך 10 דקות.
הפעל טיימר (10 דק’)+טיימר פועל
- מוציאים את התבנית מהתנור, מפזרים על הגזרים גבינת פרמז’ן מפוררת ומחזירים לתנור למשך 15 דקות נוספות.
הפעל טיימר (15 דק’)+טיימר פועל
View this post on InstagramA post shared by 10dakot | מתכונים ב-10 דקות (@10dakot)
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
מחפשים מתכונים נוספים?
7 תגובות
כניסה
7 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות

