מצרכים להכנת מקלות בצק עלים במילוי גבינה
- 500 גרם בצק עלים מופשר (יש להפשיר כל הלילה במקרר או שעתיים מחוץ למקרר)
- מילוי גבינה
- כוס דחוסה גבינה צהובה מגורדת (כ-120 גרם)
- 2 כפות גבינה בולגרית, רצוי רכה (כ-40 גרם)
- 2 כפות גבינה לבנה
- חצי כפית מלח
לציפוי :
ביצה טרופה, שומשום ו/או קצחאיך מכינים מקלות בצק עלים במילוי גבינה?
- פורשים את בצק העלים על משטח עבודה וחותכים למלבנים בגודל 8X5 ס”מ.
- מערבבים בקערית את כל חומרי מילוי הגבינה: גבינה צהובה, בולגרית, גבינה לבנה ומלח.
- מניחים במרכז כל מלבן (לאורך) מתערובת הגבינה (*חשוב לא להעמיס בתערובת אחרת המקלות עלולים להפתח באפיה).
- מקפלים למקלון ומהדקים היטב, גם בצדדים.
- מניחים את המקלות על תבנית מרופדת בנייר אפיה כאשר הצד אותו הידקנו נמצא כלפי מטה. מברישים בביצה טרופה ומפזרים שומשום ו/או קצח.
- מכניסים לתנור שחומם מראש על 200 מעלות במשך 15-20 דקות, עד להזהבה יפה.
הפעל טיימר (15 דק’)+טיימר פועל
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
מחפשים מתכונים נוספים?
108 תגובות
כניסה
108 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות

