מצרכים להכנת מצה במילוי תפוח אדמה
- 2 מצות
למלית:
- 2 תפו”א בינוניים מבושלים ומעוכים לפירה
- 1 בצל קצוץ מטוגן
- 1 כף ביצה טרופה
- 1/2 כפית אבקת מרק, מלח פלפל
לציפוי:
- ביצה טרופה , קמח מצה
איך מכינים מצה במילוי תפוח אדמה?
- מרטיבים שתי מצות ועוטפים במגבת נקייה לחה במשך כ-30 דקות עד שהמצות מתרככות ונעשות גמישות.
- מחממים תנור ל200 מעלות.
- מערבבים בקערה את כל חומרי המילוי (מומלץ לטעום ולהמליח במידת הצורך). חוצים מצה לשניים ומניחים כף גדושה מהמלית בקצה המצה ומגלגלים לסיגר.
- טובלים בקערה עם ביצה ולאחר מכן מגלגלים בקמח מצה. מניחים על נייר אפיה משומן כשהקצוות כלפי מטה.
- מברישים מעל מעט שמן ומכניסים לתנור ל-15 דקות.
הפעל טיימר (15 דק’)+טיימר פועל
- הופכים בזהירות צד ומשאירים 5 דקות נוספות.
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מחפשים מתכונים נוספים?
72 תגובות
כניסה
72 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות

