מצרכים להכנת מיני פוקצ'ות מבצק גבינה
לבצק
- 2.5 כוסות קמח תופח (או 2.5 כוסות קמח רגיל + 2.5 כפיות אבקת אפיה)
- חצי כפית מלח
- שליש כוס (80 מ”ל) שמן זית או קנולה
- 250 גרם גבינה לבנה או קוטג’
- ביצה גדולה
- 3-5 כפות מים (לפי הצורך)
תוספות (לבחירה)
- פרוסות זיתים
- בצל סגול
- פטריות
- עגבניות שרי
- גבינה בולגרית
- גבינה צהובה/מוצרלה מגורדת
- גבינת פרמז’ן מפוררת
- עלים טריים או מיובשים של טימין
- רוזמרין
- בזיליקום
- זעתר
- אורגנו
איך מכינים מיני פוקצ'ות מבצק גבינה?
- מחממים תנור מראש ל-180 מעלות.
- מערבבים את כל החומרים לפי הסדר הרשום עד לקבלת בצק אחיד ומעט דביק. את המים מוסיפים בסוף לפי הצורך.
- מרפדים תבנית ענקית בנייר אפיה ומשמנים את הנייר. יוצקים לתבנית כמות של כף גדושה מתערובת הבצק, משמנים את כף היד ומשטחים לפיתות קטנות בעובי כס”מ וחצי (תצטרכו להכין בפעמיים כי בכל תבנית יש מקום ל-9 פיתות).
- מוסיפים תוספות לפי הטעם ומכניסים לתנור החם. אופים במשך 25-30 דקות, עד להזהבה יפה.
הפעל טיימר (25 דק’)+טיימר פועל
- מוציאים מהתנור ומברישים בשמן זית.
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
מחפשים מתכונים נוספים?
214 תגובות
כניסה
214 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות

