שום דבר לא נמצא

זמן הכנה: 10 דקות

זמן בישול/אפייה: 15 דקות

מס’ מנות: 16 יחידות

סוג: חלבי/ פרווה

מצרכים:

2 כוסות (280 ג’) קמח לבן

חצי כף (5 ג’) שמרים יבשים

1 כף שטוחה סוכר

חצי כוס (120 מ”ל) מים פושרים (לערבב רבע כוס מים רותחים+רבע כוס מים קרים)

2 כפות שמן זית

שליש כפית מלח




אופן הכנה:

-מערבבים בקערה (בעזרת כף ואח”כ הידיים) את הקמח, השמרים, הסוכר, המים והשמן במשך כ-2 דקות (אם הבצק יבש ופירורי יש להוסיף בהדרגה כל פעם כף מים נוספת).

-מוסיפים את המלח וממשיכים ללוש את הבצק 1-2 דקות עד לקבלת בצק חלק ונוח לעבודה.

-מכסים במגבת את הקערה עם הבצק להתפחה של כחצי שעה (למי שאין זמן יכול לוותר על החלק הזה 😉 )

-מחממים תנור ל180 מעלות.

-מחלקים את הבצק ל-4 חלקים שווים. מכל חלק יוצרים 4 כדורים קטנים (סה”כ צריכים לצאת 16 כדורים). מניחים כל כדור על נייר אפיה ומשטחים בעזרת מערוך לצורת עיגול קטן בקוטר 7-8 ס”מ ובעובי 3-4 מ”מ.

הכנת מיני מאפים

-מכניסים לתנור למשך 10 דקות ומוציאים מהתנור (מתקבלות כמו פיתות קטנות).

הפעל טיימר (10 דק’)
+
טיימר פועל

-מפזרים תוספות לפי הטעם ומחזירים לתנור (ב180 מעלות) למשך 5-7 דקות.

הפעל טיימר (5 דק’)
+
טיימר פועל

רעיונות לתוספות:

*אפשר למרוח רוטב פיצה/ רסק עגבניות ולפזר מעל גבינה צהובה/מוצרלה, זיתים וכו’.

*אפשר להבריש בשמן זית (בנדיבות) ולפזר זעתר.

*אפשר להבריש בשמן זית (בנדיבות), למרוח שום כתוש ולפזר עשבי תיבול.

*אפשר להבריש בשמן זית ולפזר גבינה בולגרית מפוררת עם גמבה קצוצה או עגבניות מיובשות.

מאפי שמרים ללא התפחה

רוצים את המתכונים המנצחים שבאתר בספרים? לחצו והזמינו עכשיו!

לא בטוחים באיזו כוס להשתמש? לחצו כאן

 

ראו גם
חצילים בתנורחצילים בתנור
קינוח שכבות שוקולד וקוקוס קינוח שכבות שוקולד וקוקוס
תגובותתגובות

לפני שאתם שואלים – השאלות חוזרות על עצמן אז בבקשה חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם. 

הוספת תגובה
avatar
מרים (21:33 7.10.2024)

הכנתי עכשיו בפעם האלף, ויצא מושלם
תודה על המתכון המהיר הזה❤❤

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (10:34 8.10.2024)

שמחה שיצא טעים❤️
תודה מרים

avatar
בתיה (21:24 11.09.2024)

זה בסדר לעשות את המתכון עם קמח חיטה 80%?
או שיהיה לזה טעם טפל?
אם כן החומרים משתנים?
תודה רבה

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (08:31 12.09.2024)

אפשר. זה ייצא במרקם קצת כבד ודחוס יותר בגלל שזה קמח מלא.
יכול להיות שתצטרכי להוסיף קצת יותר מים. תראי לפי מרקם הבצק.

avatar
אודיה (20:46 22.05.2024)

בתי וחתני עברו דירה השבוע, ובתי השנייה עוברת בשבוע הבא אז הכנתי לכבודם ולכבוד שבת מיני-בתים קסומים (בינתיים זו הפתעה… ).
וואו איזה מתכון שווה!!

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (08:13 23.05.2024)

מעולה💜
שיהיה לכולם בשעה טובה:)

avatar
אודיה (08:23 23.05.2024)

אני רואה שהתמונה לא עלתה – אין כמו מראה עיניים 🙂
אנסה שוב

avatar
אודיה (08:29 23.05.2024)

.

מיני מאפים מהירים
avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (11:10 23.05.2024)

ואו נראה מעולה!!

avatar
שרה (16:28 31.01.2024)

הי,
אני עושה המון מתכונים מהאתר שלך ואחד יותר טוב מהשני 🙂
גם את המתכון הזה יצא לי לעשות המון פעמים ויצא מצוין!!
מה לעשות ליד המאפים (חוץ מסלט טוב) כדי שארוחת תהיה קצת יותר משוכללת?
תודה 😄

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:52 1.02.2024)

היי שרה,
האמת שאני מגישה את זה עם גבינות וסלט.
בלי קשר זה יכול להיות כתוספת נוספת לצד פסטה וכדו’

avatar
רחל (16:45 4.12.2023)

שלום
אשמח אם תתחילי לתת מתכונים של לחמים ולחמניות מחמצת או תחליף לשמרים
יש הרבה שלא טוב להם שמרים ונמנעים משמרים וחסר לי מתכונים של לחמניות בלי שמרים או ממחמצת בגרסת פרווה לסעודות שבת
חלבי יש הרבה אבל פרווה אין בכלל בגרסה בלי שמרים
תודה על כל האתר המדהים המיוחד

avatar
דינה (00:13 26.10.2023)

תודה רבה לך אפרת על עוד מתכון מדויק, קל להכנה וטעיםםםם, שילשתי כמויות, הכנתי שליש פיציות, שליש זעתר ושליש בצל מטוגן עם זיתים, הכל נטרף במהירות הבזק!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (00:38 26.10.2023)

איזה כיף שנהנית מהמתכון!
תודה שחזרת לשתף❤️

avatar
שרית (12:26 8.03.2023)

היי אפרת, המאפים מתאימים להקפאה? במידה וכן אז איך להפשיר ולחמם?
ועוד שאלה, האפייה בתנור בטורבו או רק חום עליון וחום תחתון ?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (17:13 8.03.2023)

היי שרית,
אין בעיה להקפיא את המאפים.
ניתן להפשיר על השיש ובסיום ההפשרה לחמם במיקרוגל או בתנור כמה דקות על 180 מעלות.
תכנית האפייה המומלצת היא קו עליון ותחתון.

avatar
עמית (21:14 20.02.2023)

מושלם!!!!! ❤️‍🔥

מיני מאפים מהירים
avatar
מתכונים ב-10 דקות (00:12 21.02.2023)

נראה טעים במיוחד!
תודה על השיתוף😊

avatar
חני (13:12 14.02.2023)

קודם כל תודה על האתר המדהים הזה!!!
רציתי לשאול האם ניתן להקפיא את הפיתות?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (13:17 14.02.2023)

איזה כיף שאת נהנית מהאתר(:
אפשר להקפיא.

avatar
ר. ג. (16:05 29.12.2022)

יש אפשרות לשים על הפיתות בצל מתוגן?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (19:16 29.12.2022)

היי,
אפשר.

avatar
רינת (15:47 18.12.2022)

היי אפרת
קודם תדעי שאין על האתר שלך הוא היחיד שאני משתמשת בו תמיד יוצא מושלם
אני רוצה להכין את המתכון הזה בקילו קמח בכמה אני צריכה להכפיל?
תודה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (18:05 18.12.2022)

היי,
איזה כיף שאת נהנית מהמתכונים באתר(:
כמות לקילו קמח:
1 קילו קמח
2 כפות שמרים יבשים (כף רגילה + כף שטוחה)
3 כפות סוכר
¾1 כוסות מים פושרים
7 כפות שמן זית
כפית ורבע מלח
בהצלחה♥

avatar
רינת (18:48 18.12.2022)

תודהההההההה
יצא תילללללללל
טרפו את הכל
והכנתי כמות כפולה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (22:26 18.12.2022)

איזה כיף שאהבתם את המתכון!
תודה שחזרת לשתף❤

avatar
הודיה (22:29 3.12.2022)

היי
אני מתלבטת, יש את המתכון הזה ואת המתכון של הפיציות האישיות…
יש לי טוסטר אובן מב שאומר שאצטרך להכין 2 נגלות ואולי אפילו 3.
אני מארחת 3 אנשים
ואני רוצה להכין גם עוד תוספות מעל ולא רק כמו של פיצה (למשל זעתר)
איזה מתכון לדעתך יתאים לי יותר? בהתאם לנסיבות שציינתי…?
תודה 🙏

avatar
מתכונים ב-10 דקות (07:43 4.12.2022)

היי,
שני המתכונים מתאימים לאפייה גם בטוסטר אובן.
אם יש לך בצק עלים תכיני את המתכון של הפיציות.
בהצלחה!

avatar
הודיה (13:07 4.12.2022)

למה לא להכין את הבצק עצמו לבד? כמו במתכון?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (17:17 4.12.2022)

לא בטוחה שהבנתי את השאלה…
כפי שכתבתי, ניתן להכין גם את המתכון הנוכחי וגם את המתכון לפיציות אם יש לך בצק עלים.
יכול להיות שאת מתכוונת למתכון שונה מהמתכון לפיציות?

avatar
הודיה (08:46 5.12.2022)

התכוונתי למה הצעת שאכין את המתכון של הפיציות מבצק עלים ולא פשוט להכין את הבצק כמו במתכון?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (13:32 5.12.2022)

משום שהמתכון לפיציות הוא מבצק עלים…
אלא אם כן התכוונת למתכון אחר. תצרפי קישור של המתכון שהתכוונת אליו.

avatar
הודיה (20:12 5.12.2022)

התכוונתי למתכון הזה:

פיצות אישיות

avatar
מתכונים ב-10 דקות (20:44 5.12.2022)

זה מתכון לפיצות אישיות, לכן שאלתי אותך קודם אם התכוונת למתכון לפיציות/שבלולי פיצה שהוא מבצק עלים(:
בכל מקרה את שני המתכונים אפשר להכין בטוסטר אובן.

avatar
הודיה (16:29 6.12.2022)

אז כנראה שהתבלבלתי, סליחה.
אנסה את הבצק הזה, אעדכן.
ותודה על הסבלנות 🙂

avatar
מתכונים ב-10 דקות (16:42 6.12.2022)

avatar
אביטל (12:54 19.08.2022)

הכנתי ויצא ממש טעים
מאוד מהיר וקל הכנה
הילדים התלהבו

מיני מאפים מהירים
avatar
מתכונים ב-10 דקות (13:15 19.08.2022)

נראה מושלם!
איזה כיף שאהבתם את המתכון ושיצא מוצלח(:
תודה שחזרת לשתף🌺

avatar
נטע (20:58 17.08.2022)

היי אפרת
דבר ראשון- אין על האתר שלך!! המתכונים שלך תמיד יוצאים פצצה!
שאלה, הכנתי עכשיו את הבצק ונתתי לו לתפוח לפחות ארבעים דק וממש בקושי תפח..
יצא לי 8 כדורים קטנים
מה אפשר לעשות?
תודה מראש (:

avatar
מתכונים ב-10 דקות (22:24 17.08.2022)

היי,
הבצק לא אמור לתפוח משמעותית בזמן ההתפחה.
מה שכן, אם יצא לך כמות קטנה זה יכול להיות בגלל חוסר דיוק במרכיבים/שימוש בכוס שאינה כוס מדידה. זה גם יכול לקרות אם יצרת עיגולים גדולים יותר.

avatar
שרה (14:11 10.08.2022)

היי אפרת,
שמתי את התבנית עם הבצק בתנור ולאחר 10 דקות שהוצאתי זה תפח כמו פיתוח עם חלל באמצע
מה הסיבה לכך?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (16:10 10.08.2022)

היי שרה,
האם דייקת בכמויות והשתמשת בכוס מדידה? לא שמת יותר מדי שמרים?
זה גם יוכל לקרות כתוצאה מהתפחה ארוכה מדי או חום תנור גבוה מדי.

avatar
הודיה (08:46 20.03.2022)

אפשר להכין את זה בתור מקלות? למשל לעשות פיתה ממש גדולה ואז לחתוך לרצועות?
איך לעשות את זה?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (15:48 20.03.2022)

היי,
אפשר לרדד את הבצק למלבן ולחתוך רצועות ע מנת להכין מקלות ולא פיתות.

avatar
שחר (22:22 20.02.2022)

היי אפרת, האתר שלך מעולה!!! הכנתי מלא מתכונים שלך ותמיד יוצא מדהים!
אשמח לשאלה- איך הבצק צריך להיראות אחרי ה10 דקות הראשונות בתנור? מוכן?
כי הכנסתי ל10 דקות והבצק אמנם התנפח מעט אבל לא נראה קרוב למוכן.. יש דרך לדעת מתי להוציא אחרי הפעם הפעם הראשונה בתנור?
תודה רבה!!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (23:14 20.02.2022)

היי שחר,
איזה כיף שאהבת את האתר!
לאחר 10 דקות אפייה הבצק ייראה אפוי כמעט לחלוטין אך עדיין בהיר. הכי יעיל וקל לכוון טיימר ל-10 דקות ולהוציא מהתנור בסיומן.

avatar
ענת (20:50 31.01.2022)

טעים מאודדדדדדדדדד
קצת יבש:)

avatar
מתכונים ב-10 דקות (21:30 31.01.2022)

שמחה שיצא מוצלח(: תודה שחזרת לשתף🌺
*בפעם הבאה אפשר לאפות כמה דקות פחות על מנת שלא יצא יבש.

avatar
ענת (21:33 31.01.2022)

את ממש צודקת
עכשיו אני רואה שהכמות השניה שאפיתי
יצאה הרבה יותר רכה
בזכות שאפיתי פחות……..
תודה ענקית!!!!

avatar
אחינעם (19:41 13.01.2022)

היי אני בת 12 וחצי ומאוד אוהבת את האתר תודה רבה על כל המתכונים!
הכנתי היום את המתכון, עשיתי אותו כאילו פיצה אחת דקה מאוד בחצי כמות. יצא כאילו מאוד דחוס כזה ודי מוזר… דילגתי על שלב ההתפחה.. מה יכולה להיות הסיבה?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (21:25 13.01.2022)

היי,
שמחה מאד שאת נהנית מהמתכונים(:
יכולות להיות כמה סיבות:
1. חוסר דיוק בכמויות או שימוש בכוס שאינה כוס מדידה בנפח 240 מ”ל
2. לישה קצרה מהדרוש
3. חום אפייה גבוה מ-180 מעלות או משך אפייה ארוך מהדרוש.
*כשמדלגים על התפחה המרקם יוצא פחות אוורירי וקצת יותר דחוס.

avatar
אסתר (12:22 12.01.2022)

יצא ממש ממש טעים!כולם טרפו את זה חבל שלא הכפלתי כמות..

avatar
מתכונים ב-10 דקות (13:19 12.01.2022)

שמחה מאד שאהבתם את המתכון! תודה על השיתוף❤

avatar
WER WIN (21:20 21.12.2021)

יצא מושלם

avatar
מתכונים ב-10 דקות (22:52 21.12.2021)

שמחה מאד לשמוע(:

avatar
מיכל (18:39 14.12.2021)

יצא מעולה מעולה!!!
הכפלתי כמות
הכל התחסל כליל

avatar
מתכונים ב-10 דקות (18:59 14.12.2021)

שמחה מאד לשמוע! תודה על השיתוף❤

avatar
הילי (22:17 4.10.2021)

היי אפרת,
אני בת 12 ונמצאת שעותתת במטבח, מאז שגילתי את האתר שלך,
המצב נהייה עוד הרבה יותר גרוע😉,
אמא שלי פרשה מהמטבח כלליל אין בה צורך יותר😜,
הכנתי את המאפים האלה ויצא מושלםםם
אנל לא מפסיקה לקבל מחמאות,
תודה ענקיתת💖🥰

avatar
מתכונים ב-10 דקות (23:39 4.10.2021)

היי הילי,
איזה כיף שאת נהנית מהמתכונים באתר! שמחה שיצא מוצלח(:
תודה על הפרגון מקסימה❤

avatar
שיר (21:10 22.09.2021)

טעים בליגות!!!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (21:48 22.09.2021)

איזה כיף שאהבת את המתכון❤

avatar
חיהלה (20:17 24.08.2021)

יצא טעיםםםםםםם!!!!!!!! וקל להכנה.

avatar
מתכונים ב-10 דקות (20:48 24.08.2021)

שמחה שאהבת! תודה על השיתוף❤

avatar
חיהלה (17:47 24.08.2021)

אפרת שלום,
יש לך אולי מאפים בסגנון הזה שברכתם מזונות?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (20:31 24.08.2021)
avatar
חיהלה (21:04 25.08.2021)

תודה

avatar
לאה (16:01 22.08.2021)

יוצא פצצה!
רק חבל שאי אפשר להדפיס (מדפיס רק עמוד ראשון…)

avatar
מתכונים ב-10 דקות (18:32 22.08.2021)

היי לאה,
שמחה שיצא מוצלח😊
ניסיתי ואפשר להדפיס את כל העמודים. כדאי שתבדקי אם בהגדרות ההדפסה שלך מסומן “הדפס את הכול”.

avatar
נאוה (08:00 9.08.2021)

הכנתי את הבצק, והוא נשאר לנוח כשעה. אז כבר לא התחשק לי להתעסק עם פיצות. חילקתי ל 3, הכנתי צמה, שמתי בתבנית אינגלישקייק חד פעמית. התפחה נוספת, קצת ספרי שמן מעל (מתאים לעצלנים במקום ביצה) ואפיתי. יצאה לי חלה פשוט מעולה. גם יפה וגם טעימה והכי חשוב קלה מאוד להכנה, רכה ונשארה טריה גם למחרת.
אני ממש ממליצה.

avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:28 9.08.2021)

רעיון מעולה! איזה כיף שאהבת את המתכון😊

avatar
חיהלה (16:28 26.07.2021)

אני רוצה להכין כמות של חצי קילו, מה הכמויות?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (16:45 26.07.2021)

היי,
תכיני את הכמויות הבאות:
4 כוסות (560 ג’) קמח לבן
כף (10 ג’) שמרים יבשים
2 כפות שטוחות סוכר
כוס (240 מ”ל) מים פושרים (לערבב חצי כוס מים רותחים+חצי כוס מים קרים)
4 כפות שמן זית
2/3 כפית מלח
בהצלחה😊

avatar
חיהלה (23:08 26.07.2021)

תודה!

avatar
הלן (10:59 30.06.2021)

היי אפרת, תודה על האתר המופלא, ממצב שלא לדעת לאפות שום כלום אני כבר אופה לא רע בכלל. רציתי לשאול על החימום של המאפים אחרי שאני מוציאה אותם מהמקרר. שאני מחממת כיסונים או בורקסים אז אני מחממת בלי כיסוי כדי שייצאו קראנצ’ים. הפעם עם המאפים האלו מה את ממליצה לחמם בתנור עם כיסוי או לא ? זו פעם ראשונה שאני מכינה אותם.

avatar
מתכונים ב-10 דקות (11:49 30.06.2021)

היי הלן,
כדאי לחמם ללא כיסוי על 170-180 מעלות.

avatar
שרית (21:23 23.05.2021)

היי אפרת!
אפשר להכין את הבצק בערב ולשמור במקרר עד הבוקר ורק אז לאפות? אם כן אז באיזה שלב?
ממש אוהבת את האתר שלך…

avatar
מתכונים ב-10 דקות (21:53 23.05.2021)

היי,
אפשר לשמור במקרר מכוסה היטב לפני ההתפחה.
בבוקר תוציאי מהמקרר לחצי שעה על השיש ואז תצרי את העיגולים ותאפי:)

avatar
גל רצון (21:51 29.04.2021)

טעיםםםםםם
מתכון אליפות!!!

מיני מאפים מהירים
avatar
מתכונים ב-10 דקות (22:34 29.04.2021)

וואו נראה מושלם! תודה על השיתוף😊

avatar
שרונה (13:10 20.02.2021)

הכנתי עכשיו, יצא מעולההה… תודה רבה! 🙏

avatar
מתכונים ב-10 דקות (18:33 20.02.2021)

היי שרונה,
איזה כיף לשמוע😊

avatar
נהוראי חברוני (14:37 25.01.2021)

היי אפרת,
המלצת לי על זה, ובאמת, היה מוששששששש
תודה רבה רבה רבה….
שאלתי את כולם אם הם רוצים כולם אמרו לאאא
אחרי שעה כשסיימתי להכין וצילמתי לקבוצה כולם באו חחחחח.
תודה רבה(:

avatar
מתכונים ב-10 דקות (16:12 25.01.2021)

נשמע כיף ממש! שמחה לשמוע:))

avatar
נהוראי חברוני (18:32 25.01.2021)

בזכות האתר שלך נהייתי ה”שף” בבית ובכיתה וזה אחד הכייפים תודה רבה מקרב לב!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (18:44 25.01.2021)

כיף מאוד לשמוע😁
תמשיך להצליח😘

avatar
נהוראי חברוני (13:22 27.01.2021)

אמממ תודה רבה מקרב לב!!!!!!!!!!
המילה היחידה שיש לי להגיד היא שהאתר שלך
מ – ו – ש – ל – ם בטירוף

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (14:02 27.01.2021)

❤️

avatar
קלרפלד אילה (20:27 20.01.2021)

רציתי להכין משהוא לארוחת ערב אבל היה מאוחר מדי ואז ראיתי את המתכון הזה שזה בלי התפחה ויצא ממש ממש טעים הכל נטרףף
האתר שלך מדהים!!
תודה!!
ככה כל ערב אני מכינה משהוא טעים לאכול!!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (21:57 20.01.2021)

שמחה לשמוע❤️

avatar
יעל (10:45 23.11.2020)

שלום אפרת
עכשיו בדיוק עברו 23 דקות מאז שהתפחתי את הבצק
וזה לא תופח אני עשיתי ממש לפי ההוראות …. אשמח שתגידי לי אם ככה זה אמור להיות
תודה🌷

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (10:51 23.11.2020)

זה בסדר 🙂 לא רואים את ההתפחה.

avatar
רננה (11:56 5.11.2020)

שלום !
הכנתי כבר את המתכון הזה יצא ממש טעים😄,
היום אני רוצה להכין בקילו מה הכמויות?
תודה רבה !!!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (12:48 5.11.2020)

היי רננה,
כמות לקילו בצק:
1 קילו בצק
2 כפות שמרים יבשים (כף רגילה + כף שטוחה)
3 כפות סוכר
¾1 כוסות מים פושרים
7 כפות שמן זית
כפית ורבע מלח
בהצלחה♥

סופש נעים

avatar
מלי (12:31 3.11.2020)

האם אפשר להשתמש במקום בקמח הלבן בקמח כוסמין 70 אחוז.?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (13:12 3.11.2020)

היי מלי,
אפשר להחליף את הקמח הלבן בכוסמין אך הלחם יצא קצת יותר דחוס
תוסיפי את המיים בהדרגה לבצק עד שקבלי בצק אחיד

——–
מזמינה אתכם לרכוש את ספרי המתכונים האהובים עלייכם, במבצע מיוחד ועם שליח עד הבית-
https://10dakot-shop.co.il/

avatar
מלי (15:29 3.11.2020)

אז אולי עדיף להחליף חצי מכמות הקמח הלבן לכוסמין?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (19:13 3.11.2020)

את יכולה לנסות יקירה,
מה שחשוב הוא להיות קשובה לבצק ולשים לב למזוג את המים בהדרגה עד שהבצק אחיד

avatar
אורי (18:17 20.10.2020)

מהמם!!!!
ממש אהבתי.
יש מצב לעוד רעיון לתוספות?
תודה

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (23:02 20.10.2020)

היי אורי,
כל תוספת שאפשר לשים על פיצה/פוקצ’ה אפשר לשלב שבמתכון הזה כמו תירס, פטריות, בצל, חצילים מטוגנים ועוד.
לפני זה כדאי להבריש בשמן זית.

avatar
טל מועלם (11:12 20.10.2020)

אם אני עושה בצורת ביגלה הכמות והזמן מישתנים?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (22:53 20.10.2020)

לא אמור להיות שינוי משמעותי, תלוי בגודל שאת מכינה אותם.

avatar
טל מועלם (21:57 6.10.2020)

האם יש אפשרות להפוך את המתכון ל ברכת מזונות ( צריך שהבצק יהיה קצת מתוק)

avatar
שרה (12:17 7.10.2020)

שימי רבע כוס סוכר וחלב במקום מים.

avatar
אסתר אפרת גריפל (22:50 20.08.2020)

יצא פצץ!!!
מהיר וטעים
אגב, שמתי במחבת ככה בלי שמן עם מכסה ויצא כמו מלאווח עם התוספות
סוף הדרך ממליצה בחום!

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (23:03 20.08.2020)

מעולה 🙂
תודה שחזרת לעדכן.

avatar
תהילה כהן (15:11 27.07.2020)

האם אפשר לשים שמן קוקוס במקום שמן זית?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (19:38 27.07.2020)

כן.

avatar
טל מועלם (11:20 27.07.2020)

האם אפשר להשתמש בשמרים טרים במקום יבשים והאם זה משםיע על המתכון או כמויות?, יש תחליף לשמן זית?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (13:50 27.07.2020)

אם אלה שמרים טריים בקוביה יש להשתמש ב12.5 גרם, כלומר רבע קוביה. אם מדובר בשמרים טריים גרגירים יש לשים 2 כפות שטוחות.
אפשר לשים שמן רגיל או חמאה מומסת באותה כמות.

avatar
טל מועלם (17:40 27.07.2020)

תודה רבה!!, היה מצויין! חוץ מי זה שלא היה מספיק טעם לבצק עצמו ( גם שזה עם תוספות)

avatar
אני (19:35 30.06.2020)

אפשר להחליף את הסוכר בסילאן?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:46 30.06.2020)

עדיף לוותר על הסוכר ולא לשים כלום.

avatar
אני (17:40 1.07.2020)

אוקי תודה

avatar
אסנת (20:13 25.05.2020)

אפשר להכין מראש את הבצק בבוקר ולשים במקרר עד הכנה בצהריים?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (20:27 25.05.2020)

כן. יש לשים את הבצק בקערה גדולה ולעטוף אותה בניילון נצמד.

avatar
עינת (14:10 7.05.2020)

עוד המשך קטן
לאחר שהוצאתי מהתנור בפעם הראשונה המאפים היו נפוחים וממש לא שטוחים אולי היה צריך עוד פחות שמרים טריים למרות ששמתי רק חצי כף?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (14:48 7.05.2020)

קמח כוסמין מצריך פחות נוזלים לכן היית צריכה להוסיף את המים בהדרגה ולפי הצורך.
כמה זמן התפחת את הבצק? יותר מחצי שעה?
אולי בגלל שלא רידדת מספיק את הבצק כי הוא היה דביק?

avatar
עינת (16:44 7.05.2020)

היי
אז את אומרת שאפשר שיהיה פחות מחצי כוס מים?

את האמת התפחתי את הבצק 40 דקות האם עדיף שלא יותר מחצי שעה זה משנה?
פעם קראתי שקמח כוסמין מצריך יותר זמן תפיחה ? זה נכון?

ולגבי הרידוד לא ממש רידדתי שיטחתי עם הידיים .

תודה על המענה

בהערכה רבה

עינת.

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (18:48 7.05.2020)

כן, אם את שמה קמח כוסמין אז כדאי לשים פחות מים.
ככל ואת מתפיחה את הבצק הוא יתפח ויתנפח יותר באפיה.
קמח כוסמין תופח פחות טוב מקמח רגיל אבל במקרה הזה מספיקה התפחה של עד חצי שעה.

avatar
עינת (14:00 7.05.2020)

היי
כהמשך לשאלה הקודמת: שמתי חצי כף שמרים טריים 2 כפות רסק תפוחים 2 כוסות קמח כוסמין לבן והשאר כמו שרשום גם כוס כמו שרשום .
כמה שהוספתי עוד קצת קמח עדיין נשאר הבצק דביק מאוד עד כדי כך שנדבק לנייר אפייה
ניסיתי גם אחרי השיטוח לתת לו צורה יפה על ידי כוס הפוכה אבל הכל דביק מאוד איפה טעיתי ?
בתודה על העזרה הברוכה .

avatar
עינת (13:21 7.05.2020)

היי אפרת

עכשיו עכשיו מכינה לילדיי אבל במקום 2 כפות שמן מנסה 2 כפות רסק תפוחי עץ קנוי.
העניין הוא שאולי בגלל זה יוצא דביק מידי ורטוב מידי ורך מידי הבצק
הוספתי כמה הפעם אבל כל פעם שלשתי ניהיה שוב בצק רך וגמיש מאוד השאלה מה עושים שמראש יהיה יותר יבש ויציב? להפחית מהכוס או מהרסק (שמתי בקושי 4 או 6 כפיות)
תודה ויום נעים.

avatar
sarsab (18:40 5.05.2020)

מושלם כתמיד!!!

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:30 5.05.2020)

שמחה לשמוע ❤️

avatar
סופי (21:02 29.04.2020)

עשיתי היום פעם ראשונה חכמות כפולה..חוסלללל..תודה!

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (10:06 30.04.2020)

שמחה לשמוע 🙂
תודה סופי

avatar
חן (01:40 20.04.2020)

הכנתי את המתכון פעם ראשונה ויצא טעייםם בטירוףף. 😋

חייבת לציין שהכנתי פעמיים, אחת עם התפחה של חצי שעה, והשניה בלי..
עם התפחה יצא יותר מוצלח לדעתי.

אפרת היקרה תודה על עוד מתכון אליפות❣

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (09:47 20.04.2020)

תודה חן 💗

avatar
הכהן (20:00 23.03.2020)

אפרת, מיום ליום אני מגלה עוד מתכונים מוצלחים שלך, הכנתי, יצא מושלם, איזה טעיםםםםם!! תודה על מתכונים קלים וטעימיםםם!
נתתי לילד חתיכה קטנה של בצק לשים עליה שוקולד צ\’יפס, היה מפסוט…

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (08:18 24.03.2020)

שמחה לשמוע ❤️

avatar
גליוש (11:08 27.02.2020)

אפרת האלופהה
יצא טעים בטרוף
בעלי מבקש כל ערב ☺

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (11:41 27.02.2020)

שמחה לשמוע ❤️

avatar
רחל (09:22 20.02.2020)

מדהים מדהים מדהים!! יצא מושלם! לקח לא יותר מ5 דקות עד שהיה בתנור.
המתכון מדויק. רק לציין יצא לנו 16 פיתות קטנות מתאים ל2 איש לא יותר.
ארוחת ערב מהירה לזוג. תודה רבה אפרת.

מיני מאפים מהירים
avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (14:32 20.02.2020)

נראה מעולה 😍
תודה שחזרת לעדכן.

avatar
malka (10:36 19.02.2020)

שלום אפרת, ראשית אני מאד אוהבת את המתכונים שלך, הם יוצאים מוצלחים מאד!!
שאלה, האם זה נשמר טוב בהקפאה?
וכן, האם אפשר לשלב עם קמח מלא, אם כן האם יש שינוי במתכון?
תודה רבה מראש!

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (11:32 19.02.2020)

כן, אין בעיה להקפיא. אני ממליצה להקפיא לאחר אפיה ראשונה ולפני הוספת התוספות.
אפשר לשלב קמח מלא בחצי מכמות הקמח. אולי יהיה צורך להוסיף יותר מים, תראי לפי מרקם הבצק שמתקבל.
יום מקסים 🌷

avatar
הלן (13:22 9.02.2020)

הי אפרת, אני כרגע נמצאת בשלב של ההתפחה, וגיליתי ששכחתי לשים 2 כפות שמן זית, האם זה קריטי? בנוסף, אם אני מתכננת להגיש את המאפים היום בערב, האם מספיק רק לסגור אותם אחרי שיתקררו ולשים בחוץ? ( אני שמה שמן זית וזעתר).

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (13:54 9.02.2020)

היי הלן,
אפשר להוסיף 2 כפות שמן גם בשלב הזה וללוש שוב כמה דקות ואז להתפיח.
בלי שמן אולי זה ייצא קצת יבש. לא יודעת כמה קריטי זה.
כן, תשימי בקופסה סגורה על השיש ולפני ההגשה תחממי קצת בתנור.

avatar
הלן (14:03 9.02.2020)

תודה על המענה המהיר!

avatar
ח (18:23 2.01.2020)

הטעם אמור לצאת כמו פיתה? לחמניה?פוקצה?
רך או קשה?
אשמח לדעת כי המתכון נראה מאד קל.
תודה רבה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:20 2.01.2020)

יותר כמו פיתה.

avatar
דנה (20:43 27.12.2019)

יצא מעולה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:09 28.12.2019)

שמחה לשמוע 🙂

avatar
רחל (10:37 21.12.2019)

היי! אין על המתכונים שלך ! מדויקים ויוצאים תמיד מעולה!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:28 21.12.2019)

תודה רחל ❤️

avatar
ת (22:48 29.10.2019)

ערב טוב אפרת
אבקת מרק בצל יכולה גם ללכת?
להרטיב עם שמן קודם?
תודה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:11 30.10.2019)

היי, לא בטוחה לגבי אבקת מרק בצל. עדיף לשים זעתר או תבלין מיובש כמו בזיליקום, אורגנו, כוסברה או פטרוזיליה (יחד עם שמן).

avatar
עינת (15:40 17.10.2019)

היי

מנסה להכין ללא שמן (מקוה לטוב)

יש לי קמח 70 אחוז כוסמין אפשרי להכין איתו ?

או שעדיף קמח כוסמין לבן? ןאפ רוצה קמח כוסמין מלא כדאי לשלב עם קמח כוסמין לבו?

תודה וחג שמח .

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:33 21.10.2019)

כדאי לשלב עם קמח כוסמין לבן.

avatar
עינת (13:38 8.10.2019)

היי אפרת

יש מצב לשים מים במקום שמן או משהו אחר?

תודה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (01:14 10.10.2019)

מניחה שאפשר (זה ייצא קצת יותר יבש בלי שמן).

avatar
שלומית (20:32 21.09.2019)

היי אפשר להקפיא ישר
לא לחכות לאפיה הראשונה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:32 21.09.2019)

כן.

avatar
מיכל (18:07 6.09.2019)

הי אפרת, הכנתי מקמח כוסמין ויצא מעולה! מה שכן- למחרת בבוקר המאפים ממש ממש התקשו (השארתי בקופסה סגורה. מה לעשות כדי שפעם הבאה הם לא יתקשו? להקפיא מיד כשהמאפים מתקררים? תודה!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:11 6.09.2019)

היי מיכל,
לדעתי כדאי להקפיא מיד לאחר שהם מתקררים.

avatar
טל (19:28 16.07.2019)

מושלם מושלם מושלם!!! פתרון מהיר.
אין על אפרת🌹

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:36 16.07.2019)

שמחה שאהבת 🙂
תודה טל

avatar
קרינה (18:33 5.07.2019)

הי
קודם כל תודה על כל המתכונים
הכל תמיד יוצא לי טעים:)
רציתי לשאול האם ניתן להחליף את השמרעם היבשים בקרים של שמרית קטביה של 25 גרם שמחזיקים במקרר.

תודה
וסופש נעים

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:57 5.07.2019)

היי קרינה,
אם אלה שמרים טריים בקוביה יש להשתמש ב12.5 גרם, כלומר רבע קוביה.

avatar
נירית (16:56 5.06.2019)

מתכון קל והתוצאה מושלמת, תודה!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:58 9.06.2019)

תודה לך על השיתוף 🙂

avatar
אחינעם (12:06 23.05.2019)

היי אפרת האם אפשר להחליף את הקמח הלבן בקמח מלא או קמח קוסמין?
תודה!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:00 23.05.2019)

כן. עדיף קמח כוסמין.

avatar
ליאון (10:08 21.03.2019)

וואוו וואו וואו פשוט מושלם!!
ממש קל להכנה ובשנייה כל הבית התעלף על זה!!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:14 21.03.2019)

שמחה שאהבת 🙂
תודה ליאון

avatar
עינת (11:33 3.03.2019)

היי אפרת

האם ניתן להשתמש בכוס קמח כוסמין 70 אחוז (הכונה לקמח 100 אחוז כוסמין שעבר ניפוי כך ש70 אחוז ממנו נשארה כמות הכוסמין המקורית ) וכוס קמח כוסמין לבן?

יצא עדיין אוורירי וטעים?

תודות עינת.

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:45 3.03.2019)

כן אפשר.

avatar
שקד (19:31 21.01.2019)

אין את פשוט מוכשרת!
אני כל הזמן עושה דברים מהאתר שלך!
הכל כ”כ פשוט וממש ממש טעים!♥♥

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:09 21.01.2019)

תודה שקד, כיף לשמוע ❤️

avatar
שירה (18:01 20.01.2019)

היי אפרת! הכנתי הרגע את הבצק ולא ידעתי אם הוא צריך לצאת דביק אז הוספתי קמח.. אני ממש מקווה שזה לא יפגע בבצק

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:18 20.01.2019)

היי שירה,
הבצק אמור לצאת נוח לעבודה. אם הוא יצא דביק והוספת קצת קמח זה בסדר.

avatar
איימי (04:22 13.01.2019)

הי אפרת. אני זוכרת שפעם נסיתי את המתכון הזה והפיתות יצאו מושלמות ואף לא הוספתי כלום והשתמשתי בהן כפיתות.בפעם השנייה משום מה לא עבד לי, הפיתות היו דקות מאוד. מה לדעתך הטעות? את חושבת שאוכל לעשות מאותו מתכון פיתות גדולות יותר (אני יודעת שיש מתכון לפיתות אבל זה הרבה יותר קל)

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:16 13.01.2019)

היי איימי,
התפחת את הבצק הפעם? אם כן כמה זמן?

avatar
שני (17:54 12.12.2018)

היי צריכה תשובה דחוף..
שמתי את המלח יחד עם התערובת ולא בסוף. זה קריטי?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:41 12.12.2018)

מלח מעכב את הפעולה של השמרים ולכן כדאי להוסיף אותו בסוף. לא נורא אם שמת בהתחלה. תתפיחי לפחות חצי שעה ויהיה בסדר.

avatar
רחלי (20:44 6.11.2018)

בקשר לברכה על המאכל המשגע הזה: ביררתיעם הרב וכך הוא ענה: בגלל שהפיתיות כ”כ קטנות צריך לשקול אותן.הברכה היא המוציא אך אם אוכלים פחות מ27 גרם לא צריך נטילת ידיים.אם אוכלים יותר מ27גרם צריך נטילת ידיים ללא ברכה על הנטילה.אם אוכלים יותרמ54 גרם אז נטילת ידיים בברכה.

שיהיה לכולם בתאבון

avatar
ספיר (23:12 18.06.2019)

סליחה אם אני סותרת אותך,אך נטילת ידיים צריך בכל מקרה של “המוציא” אפילו פירור. אולי התכוונת בלי ברכת המזון??

avatar
יהושע (01:17 13.10.2020)

נטילת ידיים צריך גם על רבע ביס.
אבל לברך לא צריך, אלא אם כן, אכלו לפחות כזית.

avatar
לאה (09:26 17.08.2021)

לברך על נטילת ידיים צריך מכביצה (2 כזיתים)

avatar
רחלי (17:58 5.11.2018)

מה ברכתו?

avatar
שרה (18:38 5.11.2018)

לדעתי המוציא.

avatar
דבורה (20:56 20.10.2018)

הי אפרת.
נראה לך הבצק הזה יתאים לצמת שמרים במילוי פיצה?
זה יהיה בסדר מבחינת ההתפחה? או שאני כן יצטרך להתפיח אותה?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:09 20.10.2018)

היי דבורה,
אני יותר ממליצה על הבצק של החלה כולל ההתפחות.

avatar
נטע (17:06 25.09.2018)

היי אפרת, שאלה דחופה אם אני רוצה לעשות קילו בצק בכמה מכפילים? ואשמח למתכון לקילו בצק

תודה רבה רבה!
נ.ב מתכון פצצה!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:21 25.09.2018)

היי נטע,
כמות לקילו בצק:
1 קילו בצק
2 כפות שמרים יבשים (כף רגילה + כף שטוחה)
3 כפות סוכר
¾1 כוסות מים פושרים
7 כפות שמן זית
כפית ורבע מלח

avatar
ריבקה (18:26 12.09.2018)

הי
יש לי שאלה דחופה
הכנתי את הבצק כבר
האם צריך לשים או למרוח משהו לפני שמכניסים לתנור כדי שלא יצא יבש?(בפעם הראשונה)
והאם אפשר לשים כבר בפעם הראשונה שמכניסים לתנור את כל התוספות?
מה זה נותן שמכניסים שתי פעמים?
אשמח לתשובות מהירות
תודה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:33 12.09.2018)

אין צורך למרוח משהו.
כדאי להכניס לאפיה ראשונה בנפרד כי אם מכניסים לתנור עם כל התוספות אז התוספות משחימות מהר בעוד שהבצק לא תמיד מספיק להאפות כמו שצריך. בנוסף, אפיה פעמיים תורמת לפריכות הבצק.

avatar
רותי (15:47 3.09.2018)

אפשר להשתמש בקמח שמרים?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:05 3.09.2018)

כן. אפשר לשים 2 כוסות קמח שמרים ולוותר על השמרים.

avatar
יפית (13:44 28.08.2018)

שלום אפרת, יש לך מתכון לסלט כרוב כמו שמוכרים בשוורארמות כמו דבוש למשל

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:39 28.08.2018)

יכול להיות שהכוונה לזה? סלט כרוב חמוץ

avatar
ריקי (12:31 24.08.2018)

היי אפרת!!
ניראה מעולה!! וסליחה על הבורות אבל טימין זה עשב תיבול?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:07 24.08.2018)

כן 🙂

avatar
אביגיל (21:33 22.08.2018)

אפרת היקרה
“המיני” האלה יצאו לי פצצות
אני מוצאת את עצמי מכינה אותם כל כמה ימים
וכל פעם אני מכפילה את הכמות
באמת מתכון מוצלח ביותר!!!
תודה מכל הלב

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:43 22.08.2018)

איזה כיף לשמוע!
תודה אביגיל.

avatar
יעל (15:50 15.08.2018)

אפרת היקרה

תקשיבי לי אבל תקשיבי לי טוב אין עליך!!!
הכנתי את המיני מאפה והם יצאו לי נדירות!!
טעימות בימיוחד,הכי קלות שיכולות ליהיות,פריכות בקיצור גן עדן
וכולם אןמרים לי “איזה שפית” לא אבל זאת אפרת מהמתכונים
תודה ענקית מכולם

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:32 15.08.2018)

וואו נראה מעולה!!
שמחה שיצא טעים.
תודה יקרה 🌷

avatar
נעה (21:13 5.08.2018)

יששש בעלי בררן האוכל מספר אחת בעולם אמר שזו הפיצה הכי טעימה שאכל עד עכשיו!!! ולא שלא ניסיתי עשרות פעמים .. תודה רבה!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:23 5.08.2018)

שמחה לשמוע! 😃

avatar
חסידה אור (18:42 23.07.2018)

האתר מעולה, משתמשת בו מלא!!
הכנתי את המתכון הזה הרבה פעמיים, תמיד יצאו לי כמו בתמונה, לפעמים יצא לי הצק דביק מדי(הבצק בעיקרון דביק, רק יצא לי ממממש דביק).
היום הכנתי, וכששמתי בתנור הבצק נהפך לפיתה, זה היה ממש מגניב, אבל איך רק עכשיו זה קרה?
תודה!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:51 23.07.2018)

לפעמים הבדל קטן במרקם הבצק או בלישה או בהתפחה יכולים לגרום לשינוי בבצק לאחר האפיה. כנראה שעשית משהו שונה באחד מאלה שגרם לכך שהבצק בתנור נהפך לפיתה 🙂

avatar
הודיה (18:52 18.07.2018)

תודה על המתכון!
שאלה האם ניתן להשתמש בכוס חד פעמית פשוטה?
אם כן כמה כוסות?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:48 19.07.2018)

היי הודיה,
כוס חד פעמית מפלסטיק היא בנפח של 180 מ”ל. היא קטנה מהכוס הרגילה שיש להשתמש בה ועדיף להשתמש בכוס בנפח של 240 מ”ל כמו הכוס שבתמונה שצירפתי.
אם בכל זאת את רוצה להשתמש בכוס חד פעמית אז שימי 3 כוסות קמח פחות כף ו – 3/4 כוס מים פושרים.

avatar
תמה (19:26 29.05.2018)

הי אפרת:)
ממממש טעים!! אפשר להשתמש בקמח חיטה 70 אחוז?
תודה רבה!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:01 29.05.2018)

כן, אפשר. יכול להיות שיהיה צורך בקצת יותר מים. הבצק צריך לצאת נוח לעבודה.

avatar
אסתי (21:59 6.03.2018)

היי, קודם כל תודה על האתר המגניב!!! המתכונים ממש שווים . תודה,
עשיתי את המאפים- יצא טעים
תודה ולילה טוב

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:00 6.03.2018)

תודה אסתי 🙂
לילה טוב!

avatar
דבורה (17:32 18.02.2018)

אני טגנתי בצל ובטטות ושמתי מעל, אין דברים כאלה!!! יצא מושלם!!!!!
אני לא מפסיקה להשתמש באתר שלך הוא מהמם!!
תודה!!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:21 18.02.2018)

תודה דבורה, שמחה לשמוע 🙂

avatar
מלי (10:20 14.12.2017)

המתכונים שלך מהממים
אמנם לא לוקחים 10 דקות אלא גולשים לכיוון ה11,12 ולפעמים אפילו 13… 🙂
מה שבטוח הם נטרפים בפחות מ10 דקות
ואולי בכלל לזה היתה כוונת המשורר.

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:52 14.12.2017)

יכול להיות שזו היתה כוונתי בלי שהתכוונתי 😉

avatar
רינת (13:32 6.12.2017)

אפשר לחרוץ לעיגולים עם כוס?
תודה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:11 6.12.2017)

כן, אפשר.

avatar
מיכל (15:17 3.12.2017)

היי אפרת,
אני מעוניינת להכין את הבצק ולהקפיא.
האם לתת לבצק לתפוח, לחלק לכדורים, לרדד ואז להקפיא?
האם הבצק לא ימשיך לתפוח?
אנא הסבירי מה הדרך האולטימטיבית להקפאת הבצק, אני מארחת ואינני מעוניינת להשאיר עבודה רבה לערב האירוח.
וגם האם ניתן להקפיא את שבלולי הגבינה והתרד לאחר אפייה?

avatar
מיכל (15:18 3.12.2017)

ואת הפשטידות האישיות של תרד, בטטה ובצל?
תודה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:52 3.12.2017)

היי מיכל,
אפשר אבל אני חושבת שכדאי לך להכין את הבצק עד החלק של התוספות (אחרי אפיה ראשונה של 10 דקות) ואז להקפיא. זה יכול לחסוך לך יותר זמן.
לגבי הקפאת שבלולי הגבינה והפשטידה – אפשרי.

avatar
מיכל (00:25 5.12.2017)

תודה רבה

avatar
שלי אבלי (12:33 3.12.2017)

כ”כ פשוט וכל כך טעים!
הדבר היחידי שבעייתי שזה נחטף במהירות, אי אפשר להפסיק!
ישר כוח גדול..
מחכה לעוד מתכונים חלביים ומעולים!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:45 3.12.2017)

תודה שלי, שמחה שאהבת 🙂

avatar
אפרת (16:11 18.08.2017)

היי אפרת
ראשית כל תודה רבה
אני נהנית מאד מהאתר שלך והכנתי ממנו כבר הרבה מאכלים טעימים ומוצלחים!
לגבי הפיתות: הכנתי כמות פי אחת וחצי כלומר 3 כוסות וגם כך רחוק מלצאת לי 16 יחידות….
יצאו לי בערך 9 יחידות.
איך יכול להיות?
תודה על הכל ושבת שלום

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:26 18.08.2017)

היי אפרת,
השתמשת בכוס של 240 מ”ל?
באיזה גודל הכנת את העיגולים?

avatar
שירלי (19:58 27.07.2017)

מתכון מעולה לייק ענקי

avatar
לי (16:42 24.06.2017)

היי אפרת
איפה לשמור את המאפים עד לשלב התוספות?
יש לי כמה שעות בין לבין
אשמח לתגובה מהירה!
תודה 🙂

avatar
מתכונים ב-10 דקות (17:10 24.06.2017)

היי לי,
אם זה עניין של כמה שעות אז אפשר בחוץ, במקום מוצל וקריר יחסית. מומלץ לשים בתבנית ולכסות.

avatar
לי (17:15 24.06.2017)

מעולה תודה!
חשבתי אולי להכניס למקרר אבל אשאיר בחוץ בכלי אטום.
תודה על התגבה המהירה!
אגב, הבצק הוא אחד הנוחים שהתעסקתי איתם, וניסיתי לא מעט מתכונים 🙂

avatar
אסתי (16:32 15.03.2017)

היי אפרת המתכן מדהים פשוט וקל כמו שאני אוהבת
וכמובן יצא ממש טעיםםםםם

avatar
מתכונים ב-10 דקות (16:33 15.03.2017)

תודה אסתי, שמחה שאהבת 🙂

avatar
מיה (18:25 19.02.2017)

הי אפרת,
אין לי שמרים יבשים בבית
אפשר להתשתמש בשמרים רגילים?
אפכם בכמה!?
והאם הם צריכים יחס אחר (חובת תפיחה…)

avatar
מתכונים ב-10 דקות (19:09 19.02.2017)

היי מיה,
מה הכוונה בשמרים רגילים?
אם אלה שמרים טריים בקוביה יש להשתמש ב12.5 גרם, כלומר רבע קוביה. אם מדובר בשמרים טריים גרגירים יש לשים 2 כפות שטוחות. אם יש לך אינסטנט שמרים זה אותו דבר כמו שמרים יבשים.
אופן ההכנה כולל ההתפחה נשארים אותו דבר, למעט אם מדובר בשמרים טריים בקוביה שאז יש להמיס אותם קודם עם סוכר ומים ולהניח להם לתסוס 10-15 דקות.

avatar
נטע (18:07 16.02.2017)

היי,אני רוצה להכין את המאפים למוצאי שבת לאירוע משפחתי ויש לנו הרבה מאכלים לעשות(את כל המתכונים לקחנו מהאתר הזה(;)אני לא אספיק לעשות את הבצק במוצאי שבת יש אפשרות לעשות אותו עכשיו ולשמור במקרר עד אז?או אולי להכין כבר את הכל גם אם הרוטב והתוספות ולשמור במקפיא ואז רק לחמם?
תודה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (19:38 16.02.2017)

היי נטע,
2 אופציות: להכין את המאפים היום עד לחלק של התוספות והרוטב (כלומר כולל אפיה של 10 דקות בתנור). במוצ”ש יישאר רק למרוח ברוטב ותוספות ולאפות 5-7 דקות (לדעתי זאת אפשרות הכי טובה מבחינת טעם כי זה יוצא הכי טרי).
אפשרות שניה היא להכין את הכל עד הסוף, להקפיא ולחמם במוצ”ש.
בהצלחה 🙂

avatar
חלי (17:02 26.11.2018)

מה למשל לקחת מכאן והכנת לאורחים תביאי לי רשימה אני ממש רוצה ומחפשת

avatar
סימה (17:09 2.02.2017)

והיי המאפה ממש טעים תודה על המתכון

avatar
מתכונים ב-10 דקות (17:15 2.02.2017)

שמחה לשמוע 🙂

avatar
לירז (20:12 29.11.2016)

היי,המתכון מאוד מוצלח!!על חלק מהבצק מרחתי רוטב פיצה וגבינה צהובה לפני האפיה,ועל חלקו מרחתי לאחר סיום האפיה שמן זית עם שום כתוש וכוסברה קצוצה..יצא מעולה! תודה..

avatar
מתכונים ב-10 דקות (11:18 30.11.2016)

נשמע מעולה!
תודה לירז על העדכון ויום מקסים

avatar
אפרת (12:42 22.11.2016)

היי אפרת
רציתי לדעת אם אני רוצה לעשות את זה כעיגול אחד גדול ולא חלקים קטנים – כמו פיצה
זה יכול להצליח או עדיף שלא?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (12:44 22.11.2016)

כן, אפשר להכין כעיגול אחד גדול.

avatar
אורנה (13:24 16.08.2016)

אין כמוך אפרת! מתכונים פשוטים וברורים בזכות ההסברים המפורטים שלך!
המאפים האלו מוצלחים כמו שהם, ועכשיו בחופש הגדול הכנתי את הכמות הזו, התפחתי, חילקתי ל-2 לשני ילדיי וכל אחד הכין פיצה אישית משלו.
טעים ומוצלח.
קיץ נעים!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (13:50 16.08.2016)

איזה כיף!
תודה אורנה והמשך קיץ נעים ומהנה 🙂

avatar
ענת (08:37 10.06.2016)

שלום, אני ממש נהנת מהאתר שלך תודה רבה רבה!!
אני רוצה להכין את המיני מאפים האלו, רק שאלה קטנה ודחווופה.. איזה כוסות מדידה להשתמש במתכון?
תוודה רבה
שבת שלום חג שמח

avatar
מתכונים ב-10 דקות (08:53 10.06.2016)

היי ענת,
בכל המתכונים באתר אני משתמשת בכוס זכוכית רגילה (עם הידית) בנפח של 240 מ”ל (ראי תמונה של הכוס).
שבת שלום וחג שמח 🙂

avatar
צביה (00:55 25.05.2016)

הכל נראה מהמם מה מכינים קודם. אתר סוף הדרך. “תבורכי”

avatar
מתכונים ב-10 דקות (08:57 25.05.2016)

תודה צביה 🙂
יום נפלא

avatar
הדר (14:54 22.05.2016)

נראה פשוט מטריף… בדרך להכין… אין כל האתר הזהז:)

avatar
מתכונים ב-10 דקות (15:02 22.05.2016)

תודה הדר! בהצלחה 😉

avatar
יפית ב (17:13 16.05.2016)

הי האתר פשוט מעולה רציתי לשאול אם אפשר להכניס את את הבצק אם התוספות ביהד ולאפות במקום קודם את הבצק תודה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (19:50 16.05.2016)

היי יפית,
גם כדי שהבצק יאפה כמו שצריך וגם כדי שייצא קצת פריך מומלץ לאפות אותו קודם בנפרד.
ערב נעים 🙂

avatar
נטע (20:56 12.05.2016)

ערב טוב,
אני עכשיו הכנתי את הבצק בכמות משולשת האם צריך להתפיח אותו בגלל הכמות?
תודה…

avatar
מתכונים ב-10 דקות (21:15 12.05.2016)

כן נטע, נראה לי שכדאי.

avatar
רונה (20:06 20.04.2016)

רציתי לשאול כשאני מוציאה את הבצק מהתנור אני קודם צריכה לחכות שיתקרר לשים אתה התוספות ולהכניס או שאפשר ישר לשים את התוספות שזה חם?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (20:17 20.04.2016)

היי רונה,
אין צורך להמתין שזה יתקרר. אפשר ישר לשים את התוספות.
חג שמח 🙂

avatar
לימור (16:47 4.04.2016)

היי .
האם אפשר לשים כבר בהתחלה את הרוטב פיצה ולאפות עד הסוף? או שחייב לאפות ולהוציא ורק אז להמשיך לאפות עם הרוטב / זעתר?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (17:26 4.04.2016)

היי לימור,
עדיף לאפות קודם בנפרד ורק אז למרוח את הרוטב כי אז גם הרוטב/תיבול אינו מתייבש וגם הבצק נאפה כמו שצריך.

avatar
לירון (10:59 27.03.2016)

היי 🙂
אין לי שמרים יבשים\טריים
האם ניתן להמיר בקמח שמרים או בקמח תופח?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (11:05 27.03.2016)

היי לירון,
קמח שמרים מתאים יותר במקרה הזה רק כדאי לא לוותר על שלב ההתפחה של כחצי שעה לפחות.
שבוע מעולה 🙂

avatar
מוריה (20:29 3.11.2020)

רגע לא הבנתי קמח שמרים הולך טוב עם זה?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (09:43 4.11.2020)

כן מוריה.

avatar
איריס (23:20 11.03.2016)

וואו – יצא מעולה! כל כך טעים וקריספי. ממליצה לכולם לנסות.

avatar
מתכונים ב-10 דקות (08:31 12.03.2016)

שמחה שיצא טעים 🙂
תודה ושבת שלום

avatar
יהודית (16:48 11.02.2016)

הי אפרת.
אפשר להקפיא??? באיזה שלב?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (16:58 11.02.2016)

היי יהודית,
הכי מומלץ להקפיא אחרי האפיה הראשונה ואז לפני שרוצים להכין מפשירים, מפזרים תוספות לפי הטעם ואופים 5-7 דקות 🙂

avatar
עינת (19:10 8.01.2016)

הכנתי עם הילדים עכשיו הם הכינו וגם טרפו. והביקורת של הביקורתית שלי היתה: היה לי כיף להכין כמו שהיה כיף לאכול!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (19:45 8.01.2016)

איזה כיף לשמוע!
תודה עינת ושבת שלום 🙂

avatar
דינה מימון (14:15 24.12.2015)

היי…המתכון הזה פשוט מעולהההה הכנתי אותו אתמול בערב ועוד נשאר לי מהבצק אז מילאתי אותו בגבינה לבנה וזיתים ויצא פשוט טעים שהכל נגמר מהר…

avatar
מתכונים ב-10 דקות (14:18 24.12.2015)

רעיון מעולה!
תודה דינה והמשך יום נפלא 🙂

avatar
ברכה (17:39 15.12.2015)

יצא מדהים!!!! אני שונאת אפיה ובצקים….וזה היה פשוט וקליל! והכי חשוב-טעים!!! מתה על האתר הזה! כל במתכונים שלי מפה!!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (18:10 15.12.2015)

תודה ברכה! איזה כיף לשמוע 🙂

avatar
רחלי (21:22 14.12.2015)

תקשיבי אני מאושרת, הכנסתי לתנור ויצאו לי פיתות (: מגניב!!!!!!!!!!!!! במוצ”ש עשיתי פיתות במחבת והן יצאו טעימות אבל שטוחות…תודההההההההההההההההההההההה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (08:02 15.12.2015)

שמחה לשמוע רחלי!
תודה ויום נפלא 🙂

avatar
ריקי (20:13 13.12.2015)

יצא מעולה הילדים ממש אהבו!!! וגם אני 😉

avatar
מתכונים ב-10 דקות (20:56 13.12.2015)

שמחה לשמוע ריקי!
תודה שחזרת לעדכן ושבוע נפלא 🙂

avatar
מיכל (19:43 16.11.2015)

מעט

avatar
מיכל (19:42 16.11.2015)

שלום קודם כל האתר מעולה ואני מאוד אוהבת את המתכונים פשוט נפלא רק רציתי לשאול הכנתי כמות כפולה והבצק יצא מאת קשה מה לעשות מחכה לתשובה מיכל

avatar
מיכל (19:56 16.11.2015)

אני מחכה עם הבצק אז אשמח לתשובה מהירה תודה וסליחה על הטרחה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (20:26 16.11.2015)

היי מיכל,
אם הבצק קשה או מתפורר תוסיפי עוד קצת מים. כל פעם כף אחת עד שהבצק מתרכך ונעשה נוח לעבודה.
בהצלחה 😉

avatar
שמחה (13:18 28.07.2015)

היי,
האם אפשר להכין עם הבצק פיצה גדולה או שזה יותר בסיגנון של פיתות?
אני מחפשת מתכון לבצק פיצה.

תודה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (13:29 28.07.2015)

היי שמחה,
את יכולה להשתמש במתכון הזה כדי להכין פיצה אחת גדולה, באותו אופן הכנה פשוט לרדד לבצק גדול יותר ולהכניס לתנור לאפיה מוקדמת של 10-15 דקות. להוציא ולשים רוטב ותוספות ולאפות שוב.
בהצלחה והמשך יום נפלא!

avatar
שמחה (14:16 28.07.2015)

תודה!

avatar
שמחה (09:52 30.07.2015)

הכנתי יצא סוף הדרך.. אבל הבצק היה קשה הוספתי כמעט עוד חצי כוס מיים

תודה על הכל..

avatar
מתכונים ב-10 דקות (09:53 30.07.2015)

מעולה! שמחה לשמוע שמחה 🙂
תודה שחזרת לעדכן ויום מקסים

avatar
אפרת (07:48 3.07.2015)

הי, מה שלומך? הכנתי אותם אתמול בתור פיצות קטנות והיה משהו…בפעם הבאה נעשה מהם פיתות זעתר, תודה!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:08 3.07.2015)

מעולה! שמחה לשמוע 🙂
שבת שלום!

avatar
neli (12:31 13.05.2015)

שלום רב, אני חייבת לציין שאתמול נכנסתי למתכון הזה ובשעה שמונה וחצי בערב החלטתי להכין בפעם הראשונה ופשוטטטטטטטטטטט מדהיםםםםםםםםםםםם אין דברים כאלו ואפילו החפלתי כמויות פצצה של מאפה ואם היה לי איך להעביר לכם תמונה הייתי מעבירה, פשוט אין דברים כאלה. אני עשיתי טיפה יותר גדולים והילדים נהנו מזה. זהו בחרתי זה מתכון מנצח יישר כוח וממתינה למתכונים חדשים. סליחה על המגילה אבל הייתי חייבת לציין כך שמי שמתלבט שלא יחשוב פעמיים בכלל.

avatar
מתכונים ב-10 דקות (12:35 13.05.2015)

איזה כיף לקרוא את תגובתך!
תודה נלי ויום נפלא 🙂

avatar
יהודית (20:03 5.05.2015)

נראה טוב, באילו עשבי תיבול השתמשת למאפה עם השום?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (20:15 5.05.2015)

היי יהודית,
השתמשתי בטימין אבל כמעט כל עשבי תיבול משתלבים מעולה עם שום 🙂

avatar
יהודית (20:25 5.05.2015)

סליחה על הבורות, טימין טרי , כן?
אגב- גיליתי את האתר במקרה, נראה שווה! מתכננת לנסות כבר כמה מתכונים השבוע.

avatar
מתכונים ב-10 דקות (20:33 5.05.2015)

אז קודם כל ברוכה הבאה לאתר 🙂
וכן, זה טימין טרי. יוצא מעולה.
כמובן שאין בעיה להשתמש גם בעשבי תיבול יבשים או להשתמש בתערובות מוכנות.

avatar
שרית (14:36 5.05.2015)

היי, כמה כפות שמרית זה יוצא 12.5?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (15:06 5.05.2015)

היי שרית,
קוביה/שקית אחת של שמרית היא 50 גרם אז 12.5 יוצא רבע קובייה/שקית.

avatar
אמאשלדינו (21:08 4.05.2015)

חזרתי לעדכן.. הכנתי מיני פיצות ופיתות זעתר והילדים התלהבו. ברוב התלהבות הכנתי שוב הפעם מקמח מלא בחצי הכמות והוספתי מים, הפכתי תבניות מיני מאפינס, שימנתי וקרצתי עיגולים עם פורמה, אפיתי את הבצק. יצאו אחלה כוסיות. בחלקן הילדים מילאו תירס/ טונה וגבנ”צ והמיסו מס שניות במיקרו, חלקן הלכו למקפיא. מס’ שניות על השיש ואפשר למלא במה שרוצים (גם קוטג’ יוצא אחלה). עוד מתכון מעולה. שוב, תודה!!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (21:22 4.05.2015)

מעולה! אהבתי מאוד את הרעיון 😉
תודה על השיתוף והמשך ערב נעים

avatar
אביטל (21:03 2.05.2015)

היי, אפשר להכין את הבצק ולהקפיא את העיגולים ובהמשך לאפות עם תוספות? תודה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (21:52 2.05.2015)

כן אביטל, אפשר.
שבוע טוב 🙂

avatar
אביטל (00:35 26.04.2015)

היי אפשר להכין את התחתיות, להקפיא מראש ואז להוסיף תוספות מעל ולאפות?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:36 26.04.2015)

כן, אפשר להקפיא.
שבוע נפלא 🙂

avatar
פנינה (19:49 19.04.2015)

נתחיל בזה שלא יצא לי 16. אלא 8, אולי כי לא עשיתי מספיק קטן. או שחצי שעה בתקופה זו של השנה לא מספיק להתפיח.
אבלללל – אבל גדול!! – טעים בטירוף!! הילדים הקטנים שלי אומרים לי שזה הכי טעים שיש!
תודה רבה על מתכון מהיר וטעים לפי דעת כולם!!
אין ספק שאני הולכת להמליץ על האתר הזה!!

בקיצור – מתכון פצצה!!!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (20:17 19.04.2015)

איזה כיף לשמוע!
תודה פנינה ושבוע נפלא 🙂

avatar
אמאשלדינו (12:16 19.04.2015)

היי,
האם ניתן להמיר חצי מכמות הקמח לקמח מלא?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (13:32 19.04.2015)

היי,
לדעתי אפשר. אולי יהיה צורך להוסיף יותר מים, תראי לפי מרקם הבצק שמתקבל.
אם תכיני אשמח לקבל עדכון בתוצאה 😉

avatar
אריאל (10:27 30.03.2015)

היי עדיין לא הכנתי את זה אבל יש לי שאלה זה יוצא קריספי או מאפה רך אם יוצא קריספי יש לך אולי רעיון איך זה יצא רך?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:31 30.03.2015)

היי אריאל,
כדי שזה ייצא רך מומלץ לא לוותר על החלק של ההתפחה. זאת אומרת להכין את הבצק, לכסות במגבת ולהתפיח לפחות 30 דקות. כדי שזה ייצא רך חשוב גם לא לשים את זה יותר מידי זמן בתנור (באפיה השניה עם התוספות). מספיק 5-7 דקות.
בהצלחה 😉

avatar
אביטל (16:56 24.03.2015)

יש לי שימרית, כמה אני שמה?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (17:19 24.03.2015)

הי אביטל,
כף שמרים יבשים = 25 גרם שמרית
במתכון זה חצי כף שמרים יבשים לכן יש לשים בסביבות 12.5 גרם שמרית.

avatar
אורנה (15:47 24.03.2015)

קל להכנה וטעיםםם
מודה לך על מתכונים מוצלחים וקלים
חג שמח!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (16:21 24.03.2015)

תודה אורנה, שמחה שאהבת 🙂
חג שמח!

avatar
אורנה (12:56 24.03.2015)

משום מה חשבתי שהשאלה שלי נעלמה
רק עכשיו מופיע לי שכבר ענית
תודה

avatar
אורנה (12:54 24.03.2015)

היי אפרת
האם התפחה ארוכה יותר מחצי שעה [עד הכפלת הנפח] כדאית?
יתקבל מאכל טעים יותר?
תודה!

avatar
אורנה (11:32 24.03.2015)

היי
האם אקבל תוצאה מוצלחת יותר אם אשאיר את הבצק להתפחה של יותר מחצי שעה [עד הכפלת הנפח]?
תודה על התשובה
אורנה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (12:28 24.03.2015)

היי אורנה,
הבצק פשוט יתפח יותר וייצא יותר עבה. עניין של טעם אישי 🙂
את יכולה לעשות ניסיון ומחצית מכמות הבצק להתפיח ליותר זמן.
יום נפלא!

avatar
ספיר (22:19 19.03.2015)

היי
אפשר להשתמש בקמח שמרים במקום בקמח לבן וגם בשמרים יבשים ?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (22:20 19.03.2015)

הי ספיר,
אני מניחה שכן.

avatar
נטע (21:29 12.05.2016)

אני הכנתי את המאפים והכנתי את חלקם בצורת קערה קטנה ובאפייה הראשונה אפיתי קצת יותר מהשאר ואחר כך הכנסתי לבפנים ביצה והחלבון נזל וזה היה ממד טעים ממליצה לכולם!!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (21:39 12.05.2016)

רעיון מעולה, תודה נטע 🙂

avatar
דליה (09:48 19.03.2015)

שלום לכם , האתר מצויין כל הכבוד.
רציתי לברר לגבי השמרים , כמה שימרית להוסיף במקום שמרים יבשים ? תודה לך.

avatar
מתכונים ב-10 דקות (09:59 19.03.2015)

תודה דליה 🙂
אם הכוונה לשמרים טריים אז היחס הוא שכף שמרים יבשים = 25 גרם שמרית, לכן במקום חצי כף שמרים יבשים את צריכה לשים כ-12.5 שמרית.
יום נפלא

avatar
שרית ק (20:44 18.03.2015)

מעולה.טעים חבל על הזמן

avatar
מתכונים ב-10 דקות (20:56 18.03.2015)

תודה שרית, שמחה שאהבת 🙂

avatar
שיר (19:21 16.03.2015)

אפשר קמח תופח במקום קמח ושמרים?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (19:48 16.03.2015)

הי שיר,
לא מומלץ כי זה לא ייצא אותו דבר.
אם אין לך שמרים את יכולה להכין את המתכון של “פיצה ללא שמרים” ובמקום עיגול גדול, תחלקי לעיגולים קטנים (כמו במתכון הזה).
מצורף המתכון- https://www.10dakot.co.il/%D7%A4%D7%99%D7%A6%D7%94-%D7%9C%D7%9C%D7%90-%D7%A9%D7%9E%D7%A8%D7%99%D7%9D/
ערב נעים 🙂

avatar
פזית (18:30 16.03.2015)

יצא מעולה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (18:59 16.03.2015)

היי פזית,
שמחה לשמוע 🙂
תודה על העדכון

avatar
לירז (12:45 16.03.2015)

הי אפרת,
את משהו!!!
כל פעם מפתיעה מחדש!
יישר כח (:

avatar
מתכונים ב-10 דקות (13:26 16.03.2015)

תודה לירז! 🙂

לקריאת כל התגובות