מצרכים להכנת מוקפץ צמחוני
- 1 בצל בינוני קצוץ גס
- סלסלת פטריות טריות חצויות
- 2 קישואים בינוניים חתוכים גס
- כוס וחצי שעועית ירוקה משקית קפואה
תיבול:
- 2 כפות רוטב סויה, 2 כפות סילאן, 1 כף רוטב צ’ילי מתוק, מלח ופלפל שחור לפי הטעם
איך מכינים מוקפץ צמחוני?
- מחממים מחבת רחבה עם 1-2 כפות שמן ומטגנים את הבצל במשך כ-2 דקות. מוסיפים את הפטריות והקישואים, ממליחים מעט עם המלחייה ומבשלים על אש בינונית במשך 7-8 דקות (מומלץ לכסות את המחבת ולערבב מידי פעם).
- מוסיפים את השעועית הירוקה ומבשלים כ-5 דקות נוספות, תוך כדי ערבוב.
- מתבלים בסויה, סילאן, צ’ילי מתוק, מלח ופלפל שחור ומערבבים במשך כ-2 דקות, עד לספיגת הטעמים.
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
מחפשים מתכונים נוספים?
32 תגובות
כניסה
32 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות

