מצרכים להכנת מוס אוראו
- 8 עוגיות אוראו כפולות
- מיכל שמנת מתוקה/להקצפה (250 מ”ל)
- רבע כוס (60 מ”ל) חלב קר
- 3 כפות סוכר
- 2 כפות מלאות אינסטנט פודינג וניל
- 2 כפות מלאות גבינה לבנה
איך מכינים מוס אוראו?
- טוחנים את עוגיות האוראו לפירורים (ניתן להשתמש במעבד מזון או לשים בשקית ולמעוך לפירורים בעזרת מערוך או פטיש).
- מניחים בקערה מיכל שמנת מתוקה (מומלץ לשים את מיכל השמנת במקפיא כ-10 דקות לפני ההקצפה). מוסיפים חלב, סוכר, פודינג וניל ומקציפים עד לקבלת קצפת יציבה.
טיפ:
- אם הקצפת עדיין נוזלית, יש להכניס את הקערה למקפיא למשך 10 דקות, להוסיף כף גדושה פודינג וניל ולהמשיך להקציף עד לקצפת יציבה.
- מוסיפים גבינה לבנה ופירורי אוראו ומערבבים בעדינות לתערובת אחידה.
- ממלאים בשקית זילוף ומזלפים לכוסות אישיות. ניתן להוסיף חצי עוגייה בחלק העליון.
- מכסים ושומרים במקרר למשך שעה לפחות לפני ההגשה (מומלץ להכין יום לפני).
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
מחפשים מתכונים נוספים?
57 תגובות
כניסה
57 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות

