מצרכים להכנת מאפינס שוקולד
- 2 ביצים M
- חצי כוס (100 ג’) סוכר
- שליש כוס (66 ג’) שמן
- 50 גרם שוקולד מריר
- חצי כוס (120 מ”ל) מים חמימים (מערבבים רבע כוס מים רותחים עם רבע כוס מים קרים)
- כוס (140 ג’) קמח תופח (או כוס קמח לבן מעורבב עם כפית אבקת אפיה)
- כף גדושה (15 ג’) אבקת שוקולית
- רבע כוס (50 ג’) שוקולד צ’יפס - לפיזור מעל
איך מכינים מאפינס שוקולד?
- מחממים תנור מראש ל180 מעלות ומשמנים תבנית מאפינס (אם משתמשים בעטרות נייר מומלץ להניח אותן בתוך תבניות שקעים ממתכת/סיליקון כדי שיהיו יציבות).
- ממיסים במיקרוגל (20-30 שניות) את השמן עם קוביות השוקולד ומערבבים עד לקבלת תערובת חלקה.
- מערבבים בעזרת כף/מטרפה את הביצה עם הסוכר. מוסיפים את תערובת השוקולד והמים ומערבבים. בסוף מוסיפים קמח תופח ושוקולית ומערבבים ערבוב קל עד לאיחוד החומרים.
- יוצקים לתבנית שקעים משומנת או לעטרות נייר. מפזרים מעל שוקולד צ’יפס ואופים במשך 15-20 דקות, עד שקיסם יוצא יבש.
הפעל טיימר (15 דק’)+טיימר פועל
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
מחפשים מתכונים נוספים?


-
כל התגובות (249)
-
חוות דעת וטיפים (0)
-
שאלות (0)
רגע לפני שאתם שואלים, שימו לב שלפעמים השאלות חוזרות על עצמן אז בבקשה חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכםרשמת שהכוס שלך במתכונים היא כוס זכוכית עם ידית שהיא 240 מ״ל, אז למה ציינת בכלל בקמח שהכוס היא 140 גרם? הוא נמדד בכוס שונה או שהכוס זכוכית שאת משתמשת היא שווה ל140 גרם?
טוב, אז אחי ואני החלטנו לנסות ויצא טעים ברמותתתתת, הוספנו מעל גם סוכריות לקישוט עוגה ויצא פצצה!!!!!!!!
תודה רבה על עוד מתכון מקסים וטעים!
הבן שלי אבא של של שבת מחר והכנתי.
ממש קל וטעים!
היי אפרת
אפשר לשים קקאו במקום השוקולד?
אפשר להשאר בחוץ בקופסה אטומה כמה ימים או שחייבים להכניס למקרר?