מצרכים להכנת מאפינס עם ריבה
- 1 ביצה
- שליש (66 ג’) כוס סוכר
- שליש (66 ג’) כוס שמן
- חצי כוס (120 מ”ל) מיץ תפוזים (אפשר גם מבקבוק לשתיה קלה)
- כפית (5 ג’) תמצית וניל
- כוס ורבע (175 ג’) קמח תופח (או כוס ורבע קמח רגיל + כפית ורבע אבקת אפיה)
למילוי:
- ריבה מהסוג שאוהבים
- *אבקת סוכר לפיזור (לא חובה)
איך מכינים מאפינס עם ריבה?
- מחממים תנור ל180 מעלות ומשמנים תבנית מאפינס/שקעים.
- מערבבים בעזרת מטרפה/כף את הביצה עם הסוכר. מוסיפים שמן, מיץ תפוזים, תמצית וניל ומערבבים. בסוף מוסיפים את הקמח התופח ומערבבים קלות עד לאיחוד החומרים (אין לערבב יותר מידי).
- יוצקים את התערובת לתבנית מאפינס, בגובה של 2/3 מהשקע. מניחים מעל כל יחידה כחצי כפית ריבה ומטביעים מעט עם הכפית (אין צורך שהתערובת תכסה לגמרי את הריבה מאחר ובכל מקרה היא שוקעת במהלך האפיה).
- אופים במשך 15-20 דקות, עד שקיסם יוצא נקי.
הפעל טיימר (15 דק’)+טיימר פועל
- מוציאים מהתנור, מניחים למאפינס להתקרר ומחלצים בזהירות מהתבנית. מוסיפים עוד ריבה לפי הצורך ומפזרים אבקת סוכר לפני ההגשה.
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
מחפשים מתכונים נוספים?
108 תגובות
כניסה
108 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות

