מצרכים להכנת מאפינס עם הפתעה
- תבנית שקעים
- 1 ביצה (רצוי גדולה)
- 1/3 כוס (66 ג’) סוכר
- 1/3 כוס (66 ג’) שמן
- 3/4 כוס (180 מ”ל) מים חמים
- 1 כוס (140 ג’) קמח תופח
- 1/3 כוס (45 ג’) אבקת שוקולית
למילוי (“ההפתעה”):
- ממרח לפי בחירה כמו ממרח חלבה, נוטלה וכדו’
לציפוי:
- 50 גרם שוקולד מריר, 10 גרם חמאה/ מרגרינה, 1 כף (10 מ”ל) מים חמים
איך מכינים מאפינס עם הפתעה?
- מחממים תנור ל180 מעלות.
- מערבבים בעזרת מטרפה או כף (אין צורך במיקסר) את כל החומרים לפי הסדר שבו רשומים (למעט הממרח).
- יוצקים לתבנית שקעים בגובה כ3/4 מהשקע. מניחים מעל כל מאפינס חצי כפית עד כפית מהממרח.
- מכניסים לתנור ואופים 12-15 דקות.
הפעל טיימר (12 דק’)+טיימר פועל
- מכינים את הציפוי: ממיסים במיקרוגל את כל חומרי הציפוי ומערבבים עד לקבלת תערובת שוקולד חלקה. שופכים על המאפינס החם. (ניתן לפזר מעל פירורי חלבה, סוכריות צבעוניות, קוקוס וכדו’).
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
מחפשים מתכונים נוספים?
180 תגובות
כניסה
180 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות

