מצרכים להכנת מאפינס ללא סוכר
- 2 ביצים
- שליש כוס ממתיק סוויטאנגו
- שליש כוס (80 מ”ל) שמן
- ⅔ כוס (160 מ”ל) מים חמימים
- כוס (140 ג’) קמח תופח
- 2 כפות אבקת קקאו
- קצפת:
- פחית קרם קוקוס (400 מ”ל) *יש לשים את קרם הקוקוס במקרר לילה לפני ההכנה
- כף ממתיק סוויטאנגו
- 3 כפות אינסטנט פודינג בטעם שוקולד סוויטאנגו
- כף אבקת קקאו
איך מכינים מאפינס ללא סוכר?
הכנת המאפינס:
- מחממים תנור ל180 מעלות ומשמנים תבניות קאפקייקס/ מאפינס.
- מערבבים בקערה את הביצים עם הסוויטאנגו. מוסיפים שמן ומים ומערבבים. מוסיפים את הקמח התופח והקקאו ומערבבים קלות עד לאיחוד החומרים.
- יוצקים את התערובת לתבניות משומנות עד גובה ¾ מהשקע ואופים בתנור במשך כ-15 דקות, עד שקיסם יוצא יבש.
הכנת הקצפת:
- מוציאים את פחית הקוקוס מהמקרר ופותחים את הפחית. לאחר לילה במקרר תיווצר הפרדה בין החלק השומני-הקרמי לבין החלק הנוזלי.
- שופכים בעדינות כמות של שליש כוס מהנוזלים. מעבירים לקערה את מה שנשאר בפחית (גם המוצק וגם הנוזלי).
- לקרם הקוקוס שבקערה מוסיפים כף סוויטאנגו ו3 כפות אינסטנט פודינג ומקציפים בעזרת מיקסר עד לקבלת קרם יציב.
- בעזרת שקית זילוף מזלפים מעל המאפינס לאחר שהתקררו לטמפ’ החדר.
- שומרים במקרר בקופסה סגורה.
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
טיפים והערות
*אם הקרם עדיין נוזלי יש להוסיף כף אינסטנט פודינג נוספת ולהמשיך להקציף. אם עדיין הקרם לא מסמיך, יש להכניס את הקערה למקפיא למשך כ-10 דקות, להוציא ולהמשיך להקציף.
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
מחפשים מתכונים נוספים?
17 תגובות
כניסה
17 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות

