מצרכים להכנת מאפינס טחינה ושוקולד
- 2 ביצים
- חצי כוס (100 ג’) סוכר
- שליש (80 מ”ל) כוס שמן
- 2 כפות (32 ג’) טחינה גולמית (*יש לערבב את הטחינה לפני השימוש)
- 2 כפות מלאות דבש
- חצי כוס (120 מ”ל) מים חמימים (לא רותחים)
- כוס (140 ג’) קמח תופח (או כוס קמח רגיל מעורבב עם כפית אבקת אפיה)
- 2 כפות (20 ג’) אבקת קקאו
- 2-3 כפות (כ-40 ג’) שוקולד צ’יפס
- ציפוי שוקולד טחינה: 50 גרם שוקולד מריר + כפית טחינה גולמית + כף שמן
איך מכינים מאפינס טחינה ושוקולד?
- מחממים תנור מראש ל-175 מעלות ומשמנים תבנית מאפינס (ניתן להניח עטרות נייר בתוך תבניות מאפינס מבלי לשמן).
- מערבבים את הביצים עם הסוכר. מוסיפים שמן, טחינה, דבש, מים ומערבבים. מוסיפים את הקמח התופח והקקאו ומערבבים עד לתערובת אחידה.
- יוצקים לתבנית מאפינס משומנת ומפזרים מעל שוקולד צ’יפס. מכניסים לתנור למשך כ-15 דקות.
הפעל טיימר (15 דק’)+טיימר פועל
- בינתיים מכינים את הציפוי: ממיסים את קוביות השוקולד עם כפית טחינה גולמית וכף שמן ומערבבים לתערובת חלקה.
- כשהמאפינס מוכנים שמים מעל את הציפוי.
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
מחפשים מתכונים נוספים?
76 תגובות
כניסה
76 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות

