www.10dakot.co.il

מאפה תרד וגבינת קשקבל

אפרת סיאצ'י
מתכונים ב-10 דקות
מאפה תרד וגבינת קשקבל
זמן הכנה

10 דקות

בישול/אפייה

23 דקות

כשר מסוג

מצרכים להכנת מאפה תרד וגבינת קשקבל

  • עלי תרד טריים ושטופים (כ-200 גרם)
  • 200 גרם גבינת קשקבל מגורדת
  • חצי כוס קמח תופח
  • 2 ביצים טרופות
  • גביע אשל/ לבן (200 מ”ל)
  • 1 כף שמן זית

תיבול:

  • 1/2 כפית מלח, קמצוץ פלפל שחור

איך מכינים מאפה תרד וגבינת קשקבל?

  1. מטגנים את עלי התרד במחבת (ללא שמן) במשך כ-3 דקות עד שהם מצטמצמים ומאבדים מנפחם. מצננים, סוחטים וקוצצים דק.
  2. מחממים תנור ל180 מעלות.
  3. מערבבים בקערה את הביצים, שמן הזית, אשל, תרד וגבינת הקשקבל ומתבלים.
  4. מוסיפים את תערובת הקמח ומערבבים מעט.
  5. יוצקים לתבנית מאפינס/שקעים משומנת ומכניסים למרכז התנור למשך כ-20 דקות עד להזהבה קלה.
    הפעל טיימר (20 דק’)
    +
    טיימר פועל
*הערה: יש להניח לפשטידה להתקרר לגמרי, רק אז היא מתייצבת. -*הכנתי את המתכון בתבנית שושנים מסיליקון ומכאן הצורה המיוחדת של המאפים :-) תבנית שושנים מסיליקון
ספרי מתכונים ב-10 דקות

המתכונים המנצחים שלנו גם בספרים!

גולשים משתפים

מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)

תגיות
אהבתם? שתפו את המתכון

כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם

הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.

נסו גם את אלו
מחפשים מתכונים נוספים?
תוספות
קינוחים ומתוקים ללא גלוטן
קינוחים ומתוקים
עוף ובשר
עוגות יום הולדת
מתכונים צמחוניים
33 תגובות
guest

אתר זו עושה שימוש ב-Akismet כדי לסנן תגובות זבל. פרטים נוספים אודות איך המידע מהתגובה שלך יעובד.

33 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות