מצרכים להכנת מאפה תרד וגבינת קשקבל
- עלי תרד טריים ושטופים (כ-200 גרם)
- 200 גרם גבינת קשקבל מגורדת
- חצי כוס קמח תופח
- 2 ביצים טרופות
- גביע אשל/ לבן (200 מ”ל)
- 1 כף שמן זית
תיבול:
- 1/2 כפית מלח, קמצוץ פלפל שחור
איך מכינים מאפה תרד וגבינת קשקבל?
- מטגנים את עלי התרד במחבת (ללא שמן) במשך כ-3 דקות עד שהם מצטמצמים ומאבדים מנפחם. מצננים, סוחטים וקוצצים דק.
- מחממים תנור ל180 מעלות.
- מערבבים בקערה את הביצים, שמן הזית, אשל, תרד וגבינת הקשקבל ומתבלים.
- מוסיפים את תערובת הקמח ומערבבים מעט.
- יוצקים לתבנית מאפינס/שקעים משומנת ומכניסים למרכז התנור למשך כ-20 דקות עד להזהבה קלה.
הפעל טיימר (20 דק’)+טיימר פועל
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מחפשים מתכונים נוספים?
33 תגובות
כניסה
33 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות

