מצרכים להכנת מאפה גבינת עיזים
- 300 גרם בצק עלים מרודד
- 2-3 כפות רוטב פסטו
- 2-3 כפות גבינת קרם שמנת עיזים
- גליל גבינת עיזים (מה עז) 20%
- חצי כוס פלפלים קלויים מוכנים קצוצים
- חצי כוס עלי תרד חתוכים
לציפוי
ביצה טרופה, שומשום, קצחאיך מכינים מאפה גבינת עיזים?
- פורשים את בצק העלים על משטח עבודה ומורחים גבינת קרם שמנת במרכז הבצק (לאורך). מעל מורחים רוטב פסטו.
- חותכים את גליל הגבינה לפרוסות בעובי של כחצי ס”מ ומסדרים 3 שורות של פרוסות גבינה במרכז בצק העלים ומפזרים מעל פלפלים קלויים ועלי תרד.
- חותכים את הבצק משני הצדדים (עד המילוי) לרצועות בעובי כ-2 ס”מ וסוגרים את הרצועות מעל המילוי, אחת מימין ואחת משמאל לסירוגין. (ראו סרטון הכנה).
- מברישים את החלק העליון בביצה טרופה, מפזרים שומשום ומכניסים לתנור שחומם מראש ל190 מעלות במשך 35-40 דקות, עד להזהבה יפה.
View this post on InstagramA post shared by 10dakot | מתכונים ב-10 דקות (@10dakot)
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מחפשים מתכונים נוספים?
12 תגובות
כניסה
12 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות

