מצרכים להכנת לחמניות קוטג'
- 2 כוסות (280 ג’) קמח לבן
- שקית (10 ג’) אבקת אפיה
- חצי כפית מלח
- חצי כפית שטוחה אבקת סודה לשתיה
- ביצה M (להשאיר בצד מעט למריחה מעל)
- רבע כוס (60 מ”ל) שמן
- קופסת קוטג’ (250 ג’)
- 2 כפיות חומץ 5% (מומלץ- לא חובה)
לפיזור מעל
- שומשום
איך מכינים לחמניות קוטג'?
- מחממים תנור מראש ל-180 מעלות.
- מערבבים את כל החומרים בקערה עד לקבלת בצק אחיד (מתחילים לערבב עם כף ואח”כ לשים מעט עם ידיים רטובות).
- מרפדים את תבנית התנור בנייר אפיה ומשמנים את הנייר.
- מחלקים את הבצק לשניים וכל חצי מחלקים ל-9 חלקים שווים. מכל חלק יוצרים כדור בקוטר כ-4 ס”מ.
- מברישים את החלק העליון בביצה טרופה ומפזרים שומשום.
- מכניסים לתנור החם ואופים במשך 23-25 דקות, עד להזהבה.
הפעל טיימר (23 דק’)
+
טיימר פועל
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
טיפים והערות
*כדי להעשיר את הטעם אפשר להוסיף כחצי כוס זיתים קצוצים לתערובת.
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
מחפשים מתכונים נוספים?
135 תגובות
כניסה
135 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות














