מצרכים להכנת לזניה אישית
- 200 גרם אטריות רחבות
- 1 ביצה
- 2 כפות שמן זית
- מעט מלח, פלפל שחור
רוטב ללזניה:
- 400 גרם עגבניות מרוסקות 2 כפות רסק עגבניות 2 כפות שמן זית, 2 שיני שום כתושות, כפית שטוחה סוכר, כפית שטוחה מלח, קמצוץ פלפל שחור וכפית שטוחה תבלין בזיליקום/אורגנו.
- גבינה צהובה מגורדת (כ-250 גרם)
- זיתים קצוצים, תוספות לפי הטעם
איך מכינים לזניה אישית?
- מבשלים את האטריות הרחבות במים רותחים לפי ההוראות על גבי האריזה. מניחים במסננת ושוטפים מתחת למי ברז. מעבירים לקערה ומוסיפים כף שמן זית, ביצה , מלח ופלפל שחור ומערבבים היטב. מניחים בצד עד להכנת הרוטב.
- מערבבים בקערה את כל חומרי הרוטב (אין צורך לבשל).
- משמנים תבנית שקעים/מאפינס ומסדרים בתחתית שכבה מתערובת האטריות, מעליה יוצקים כף מהרוטב, מפזרים גבינה צהובה וזיתים ומעל מסדרים שכבה נוספות של אטריות, כף רוטב ומפזרים גבינה צהובה.
- מכניסים לתנור שחומם מראש ל180 מעלות במשך 25-30 דקות, עד להזהבה.
הפעל טיימר (25 דק’)+טיימר פועל
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
מחפשים מתכונים נוספים?
99 תגובות
כניסה
99 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות

