מצרכים להכנת מתכון לביבות תפוחי אדמה ופטריות
- 3 תפוחי אדמה גדולים קלופים מבושלים
- בצל גדול קצוץ
- קופסת פטריות שמפניון חתוכות
- 2 ביצים
- שליש כוס פירורי לחם
תיבול
כפית מלאה אבקת מרק/פטריות, מלח ופלפל שחור.איך מכינים מתכון לביבות תפוחי אדמה ופטריות?
- מחממים מחבת רחבה עם 1-2 כפות שמן ומטגנים את הבצל עד להזהבה קלה. מוסיפים פטריות שמפניון קצוצות ומטגנים כ-5 דקות. מעבירים לצינון בקערה.
- מגרדים את תפוחי האדמה המבושלים בפומפיה גסה ומעבירים לקערה עם הבצל והפטריות.
- מוסיפים ביצים, פירורי לחם ומתבלים באבקת מרק, מלח ופלפל שחור (אם אופים רצוי להוסיף כף שמן לעיסה).
- מערבבים היטב את העיסה ויוצרים קציצות עם הידיים.
- אפיה: משמנים היטב נייר אפיה ומניחים את הקציצות. מכניסים לתנור שחומם מראש ל190 מעלות במשך כ-20 דקות מכל צד.
הפעל טיימר (40 דק’)+טיימר פועל
- טיגון מחממים שמן במחבת ומטגנים את הקציצות משני הצדדים, עד להזהבה יפה.
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
לביבות תפוחי אדמה אפויות מתכון ללביבות תפוחי אדמה לביבות תפוחי אדמה מטוגנות
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מחפשים מתכונים נוספים?
35 תגובות
כניסה
35 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות

