מצרכים להכנת לביבות ספגטי
- 2 כוסות דחוסות ספגטי מבושל (כ200 ג’)
- ביצה
- שן שום כתושה (או קובית שום קפואה)
- רבע כוס גבינת פרמז’ן
- כף שמן זית/קנולה (אם מטגנים ניתן לוותר)
- שליש כפית תבלין אורגנו, רבע כפית מלח, קמצוץ פלפל שחור
איך מכינים לביבות ספגטי?
- מחממים תנור מראש ל-190 מעלות.
- מערבבים בקערה ביצה, שום כתוש, גבינת פרמז’ן, שמן, אורגנו, מלח ופלפל שחור. מוסיפים ספגטי מבושל ומערבבים היטב.
- מרפדים תבנית ענקית בנייר אפיה ומשמנים את הנייר. בעזרת מזלג מניחים (במרווחים) לביבות על נייר האפיה. מכניסים לתנור החם ואופים במשך 20 דקות.הפעל טיימר (20 דק’)+טיימר פועל
- הופכים את הלביבות צד ואופים 5-8 דקות נוספות, עד להזהבה יפה בקצוות.הפעל טיימר (5 דק’)+טיימר פועל
- *ניתן גם לטגן – מחממים כרבע כוס שמן במחבת וכשהשמן חם מניחים לביבות במרווחים קלים. מטגנים כדקה מכל צד ומעבירים לנייר סופג.
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
מחפשים מתכונים נוספים?
32 תגובות
כניסה
32 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות














