מצרכים להכנת לביבות לפסח
- 2 ביצים
- 4 כפות גדושות יוגורט מתוק או גבינה לבנה
- 2 כפות מלאות סוכר
- חצי כפית אבקת קינמון
- 4 כפות גדושות קמח מצה
- כפית שטוחה אבקת אפיה
איך מכינים לביבות לפסח?
- מערבבים בקערה ביצים עם יוגורט וסוכר עד שהסוכר נמס.
- מוסיפים קינמון, קמח מצה ואבקת אפיה ומערבבים לתערובת אחידה (התערובת אמורה לצאת רכה ולא מוצקה). מניחים את התערובת בצד ל-10 דקות.
- מחממים מחבת עם 2-3 כפות שמן. כשהשמן חם יוצקים כף גדושה מהתערובת למחבת. מטגנים על אש בינונית-נמוכה 2-3 דקות מכל צד עד שהלביבות משחימות. מוציאים ומעבירים לנייר סופג.
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
לביבות פסח לביבות קמח מצה קמח מצה מתכונים
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מחפשים מתכונים נוספים?
73 תגובות
כניסה
73 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות

