מצרכים להכנת לביבות גבינה וירק לפסח
- 3 מצות
- 2 ביצים
- שליש כוס פטרוזיליה קצוצה דק
- שליש כוס כוסברה קצוצה דק
- כף שמן
- שליש כוס גבינה צהובה מגורדת
- 4 כפות גבינה בולגרית מפוררת
- חצי כפית מלח, קמצוץ פלפל שחור
איך מכינים לביבות גבינה וירק לפסח?
- מרטיבים את המצות כדקה במים פושרים, מנערים מעודפי מים ומפוררים לקערה.
- מוסיפים לקערה את יתר החומרים ומערבבים לתערובת אחידה.
- מחממים מחבת עם שמן, עם הידיים יוצרים קציצות בקוטר של כ-6 ס”מ ועובי עד 1 ס”מ וכשהשמן חם מניחים במחבת. מטגנים על אש בינונית כ-3 דקות עד להזהבה יפה, הופכים צד ומטגנים 2-3 דקות נוספות עד להזהבה.
- מוציאים ומעבירים לנייר סופג.
*חייבת לציין שהלביבות יותר טעימות ועסיסיות כשמטגנים אותן במחבת אבל מי שבכל זאת רוצה לאפות את הלביבות -יש לשמן נייר אפיה. להניח את הלביבות, להבריש את החלק העליון במעט שמן ולאפות בתנור שחומם מראש ל180 מעלות במשך כ-15 דקות.
הפעל טיימר (15 דק’)+טיימר פועל
- להפוך צד ולאפות כ-10 דקות נוספות.
הפעל טיימר (10 דק’)+טיימר פועל
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מחפשים מתכונים נוספים?
20 תגובות
כניסה
20 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות

