מצרכים להכנת לביבות בטטה וקולורבי
- חצי בטטה בינונית קלופה מגורדת בפומפיה גסה
- קולורבי קטן-בינוני קלוף מגורד בפומפיה גסה
- תפוח אדמה קטן קלוף מגורד בפומפיה גסה
- חצי בצל בינוני מגורד בפומפיה גסה
- 2 ביצים
- כף שמן זית
- 3 כפות קמח לבן או כוסמין
- חצי כפית מלח, קמצוץ פלפל שחור
איך מכינים לביבות בטטה וקולורבי?
- מערבבים את כל החומרים בקערה עד לתערובת אחידה. מניחים את התערובת בצד להתגבשות במשך כ-5 דקות.
- בינתיים מחממים תנור מראש ל180 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפיה. משמנים את נייר האפיה.
- יוצרים קציצות עם הידיים, סוחטים מעט מנוזלים ומניחים על נייר אפיה משומן. מכניסים לתנור ואופים במשך 25-30 דקות.
הפעל טיימר (25 דק’)+טיימר פועל
- הופכים את הקציצות צד ואופים 10-15 דקות עד להזהבה.
הפעל טיימר (10 דק’)+טיימר פועל
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
מחפשים מתכונים נוספים?
52 תגובות
כניסה
52 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות

