מצרכים להכנת כרובית שלמה בתנור
- כרובית בגודל בינוני-קטן
- כפית מלח (לבישול הכרובית)
- 2 כפות חומץ 5% (לבישול הכרובית)
רוטב לכרובית:
- 3 כפות שמן, כף רוטב צ’ילי מתוק, שן שום כתושה, כף רוטב סויה, כפית סילאן, שליש כפית מלח
איך מכינים כרובית שלמה בתנור?
- מניחים בסיר את הכרובית השלמה (כשהיא הפוכה) ומכסים במים. מוסיפים 2 כפות חומץ וכפית מלח ומביאים לרתיחה על אש גבוהה. מנמיכים לאש בינונית-נמוכה ומבשלים במשך כ-25 דקות, עד שמזלג ננעץ בקלות בכרובית.
- מסננים את הכרובית ממים ומנגבים היטב את הכרובית עם נייר סופג.
- מחממים תנור ל-200 מעלות (חום עליון ותחתון) ומניחים את הכרובית על נייר אפיה.
- מערבבים בקערית: שמן, צ’ילי מתוק, רוטב סויה, שום כתוש, סילאן ומלח. מתבלים את הכרובית היטב מכל הצדדים.
- מכניסים לתנור החם ואופים במשך 50-60 דקות, עד שהכרובית רכה וזהובה.
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
טיפים והערות
לצפייה בסרטון ההכנה באינסטגרם לחצו כאן – https://www.instagram.com/p/CljQflYoxpG/
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
מחפשים מתכונים נוספים?
24 תגובות
כניסה
24 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות

