מצרכים להכנת כרובית מוקפצת עם פטריות
- 1 בצל בינוני קצוץ גס
- 400 גרם כרובית חתוכה לפרחים קטנים
- סלסלת פטריות טריות (שמפיניון או פורטבלו)
- 2 שיני שום קצוצות
- 2 גבעולי בצל ירוק קצוצים
תיבול:
- כף מלאה סילאן, כף מלאה רוטב צ’ילי מתוק, כשליש כפית מלח, פלפל שחור לפי הטעם
איך מכינים כרובית מוקפצת עם פטריות?
- מחממים מחבת רחבה או ווק ב-2 כפות שמן. מוסיפים את הבצל ומטגנים עד להזהבה קלה.
- מוסיפים את הפטריות, פרחי הכרובית והשום. ממליחים מעט ומטגנים על אש בינונית במשך כ-10 דקות, עד שהכרובית נעשית רכה אבל לא מידי (ניתן לכסות את המחבת כדי לזרז את הבישול, מידי פעם יש לערבב).הפעל טיימר (10 דק’)+טיימר פועל
- מתבלים בסילאן, צ’ילי מתוק, מלח ופלפל שחור ומערבבים היטב. מוסיפים בצל ירוק ומבשלים עוד כ-2 דקות. מסירים מהאש.
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
מחפשים מתכונים נוספים?
33 תגובות
כניסה
33 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות














