>

זמן הכנה: 10 דקות

זמן בישול/אפייה: 40 דקות

סוג: חלבי/ פרווה

מצרכים:

חצי שקית ברוקולי קפואה (400 גרם)

1/2 בצל

1 ביצה

1/3 כוס פירורי לחם

2 כפות שמן זית/קנולה

תיבול:  1/2 כפית אבקת מרק (רצוי מחומרים טבעיים), מלח ופלפל שחור

לציפוי – פירורי לחם




אופן הכנה:

– מחממים תנור ל 200 מעלות.

– מכניסים את כל החומרים למעבד מזון וטוחנים לתערובת אחידה. יוצרים כדורים ומגלגלים בפירורי לחם. מניחים את הכדורים בתבנית משומנת ומרססים אותם במעט שמן.

– אופים בתנור 30 דקות

הפעל טיימר (30 דק’)
+
טיימר פועל

לאחר 30 דקות הופכים צד ואופים כ- 10 דקות נוספות עד שהכדורים נעשים זהובים ופריכים.

הפעל טיימר (10 דק’)
+
טיימר פועל

טיפ לגיוון: אפשר להוסיף לתערובת גבינה צהובה וגבינה בולגרית/פטה (50-100 גרם).

רוצים את המתכונים המנצחים שבאתר בספרים? לחצו והזמינו עכשיו!

לא בטוחים באיזו כוס להשתמש? לחצו כאן

 

ספרי מתכונים ב10 דקות
ראו גם
פסטה צבעונית מוקרמתפסטה צבעונית מוקרמת
עוגת שוקולד צ’יפס עוגת שוקולד צ’יפס
תגובותתגובות

לפני שאתם שואלים חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם

הוספת תגובה
avatar
אורית (20:41 4.04.2022)

האם אפשר להקפיא ?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (22:28 4.04.2022)

היי,
אפשר להקפיא ואח”כ לחמם בתנור ב- 190 מעלות עד שהכדורים חוזרים להיות פריכים.

avatar
עינת (21:30 19.04.2021)

היי אפרת
אני משתמשת בברוקולי טרי
כמה כוסות בערך זה 400 גרם ברוקולי טרי?
והכמות 400 גרם היא עם הגבעולים(או גזע) או בלי?
בתודה מראש.

avatar
מתכונים ב-10 דקות (22:51 19.04.2021)

היי עינת,
400 גרם ברוקולי יוצא בערך 4 וחצי כוסות.
אפשר להשתמש גם בגבעולים, אבל רצוי שיהיו יותר ראשים מאשר גבעולים.
בהצלחה🙂

avatar
שרון (10:41 6.03.2021)

טיגנתי במעט שמן ויצא נדיר
מתכון מושלם!

כדורי ברוקולי אפויים
avatar
מתכונים ב-10 דקות (19:05 6.03.2021)

נראה טעים! תודה על השיתוף שרון:)

avatar
אורטל (14:33 6.02.2021)

ויתרתי על פירורי הלחם, ושמתי בולגרית בפנים גם..
יצא מאד טעים, תודה רבה על המתכון 🥰

כדורי ברוקולי אפויים
avatar
מתכונים ב-10 דקות (18:59 6.02.2021)

היי אורטל,
תודה רבה על העידכון שמחה לשמוע שנהנית❤️

avatar
טובה איטה (11:56 23.12.2020)

יש לי ברוקולי טרי. האם לתת לו 8 דקות במים רותחים? ואז להמשיך לפי המתכון?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (18:25 23.12.2020)

כן 🙂

avatar
אני (12:08 24.11.2020)

היי, נישמע טעים ברמות אבל אין לי פירורי לחם מה יכול להוות תחליף? נניח שבתוך התערובת אני מוותרת על פירורי הלחם אבל כן רוצה משהו אחר כציפוי.

avatar
מתכונים ב-10 דקות (12:18 24.11.2020)

היי
תוכלי להחליף את הפירורי לחם אולי בקורנפלקס מפורר דק או בקמח מצה

avatar
אני (12:45 24.11.2020)

תודה רבה רבה🤩

avatar
עינת (08:58 10.07.2020)

היי
אין לי מעבד מזון עם קוצץ ירקות שווה לנסות ?
בתנאי כמובן שיהיה תערובת סמיכה וגרגרית כמובן.

תודה

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (10:31 10.07.2020)

אפשר לנסות.

avatar
דולב (16:04 4.06.2020)

יצא מושלם! תודה רבה! ♥

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (19:33 4.06.2020)

שמחה לשמוע 🙂
תודה דולב

avatar
אורי (20:16 9.04.2020)

וואו!! יצא פשוט מדהים

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (20:23 9.04.2020)

שמחה לשמוע 🙂
תודה אורי

avatar
רותם (12:46 29.02.2020)

מתכון מנצח. הכנתי כמה פעמים ונהניתי מאוד

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (19:29 29.02.2020)

שמחה שאהבת ❤️

avatar
עינת (09:53 4.02.2020)

בוקר טוב אפרת

לטחון הכוונה לעיסה ממש? לא לחתיכות קטנות
תודה ויום נפלא

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:59 4.02.2020)

זה יוצא בין פירורים קטנים לעיסה. כל עוד את מצליחה ליצור כדורים יציבים מהתערובת זה בסדר.
יום מקסים 🙂

avatar
חן (22:17 4.06.2019)

כמה כדורים זה יוצא? מספיק ל5 אנשים?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:29 5.06.2019)

בסביבות 15-20 כדורים, תלוי בגודל שמכינים אותם.

avatar
בני (20:29 18.03.2019)

הכנו עם ברוקולי נא ויצא מעולה. הילדים שבהתחלה לא היו מוכנים לשמוע על ברוקולי טרפו את הכדורים. תודה.

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:46 18.03.2019)

שמחה שהם אהבו 🙂
תודה שחזרת לעדכן

avatar
איילת (23:07 3.10.2018)

היי אפרתוש הברוקולי עשה לי את זה פשוט ביתי הפך למיזללה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:04 4.10.2018)

שמחה שאהבת 🙂

avatar
יפית (17:06 25.07.2018)

היי. המתכונים שלך נהדרים, מנסה מידי פעם..במה ניתן להחליף את פירורי הלחם?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:46 25.07.2018)

היי יפית,
את מחפשת תחליף שהוא ללא גלוטן?

avatar
ליאת (11:13 15.12.2017)

היי, תודה על המתכון! הוא מעולה! יש לי שאלה. אני מכינה את זה למחר בצהריים. אני יכולה להכין את הכדורים ורק לאפות מחר? או עדיף לאפות היום ולשמור בקירור?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:21 15.12.2017)

היי ליאת,
עדיף להכין כעת ולשמור בקירור ולאפות לפני ההגשה.
חנוכה שמח 🙂

avatar
מתן (09:03 14.12.2017)

שלום. מה אפשר לשים במקום אבקת מרק?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:46 14.12.2017)

אפשר פשוט לוותר על אבקת המרק.

avatar
חני (10:13 4.12.2017)

היי ממש מודה לך על המתכון הטעים התלקקנו מזה אתמול…..

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:14 4.12.2017)

שמחה שנהניתם 🙂
תודה חני ויום מקסים

avatar
ליבי (15:29 15.11.2017)

היי,
האם צריך להשרות קודם את הברוקולי או לבשל אותו או שטוחנים אותו כשהוא קפוא?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:05 15.11.2017)

אפשר לטחון כשהוא קפוא.

avatar
חגית אש הרשטיק (09:55 10.11.2017)

היי תודה על המתכון הכנסתי כבר ברוקולי טרי למים רותחים לכעשר דק’ עדיין יכולה להשתמש במתכון שלך? תודה רבה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:57 10.11.2017)

כן, אין בעיה.

avatar
הילה (23:09 16.08.2017)

הי לך, ראשית תודה רבה על האתר! יצא לי להכין כבר כמה מתכונים מאוד מוצלחים ממנו.
גם כדורי הברוקולי יצאו ממש טעימים, הבעיה שהתערובת יצאה ממש דביקה, כך שלא יכולתי לעבוד איתה. מצאתי את עצמי מוסיפה עוד ועוד פירורי לחם.. מה התפקשש..

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (23:15 16.08.2017)

היי הילה,
אולי טחנת את התערובת יותר מידי? טחנת לתערובת פירורית או ממש למרקם של מחית/פירה? גם יכול להיות שהתערובת היתה נוזלית מידי כתוצאה משימוש בביצה גדולה או מהנוזלים של הברוקולי והבצל.
פעם הבאה אולי כדאי לטחון רק את הברוקולי והבצל לפירורים דקים, לסחוט מנוזלים ואז לערבב עם הביצה, פירורי הלחם ויתר החומרים.

avatar
הילה (22:06 17.08.2017)

נכון. תודה ! טחנתי למרקם של מחית 🙂 טעויות של מתחילים (או של אחת שמתלהבת מהבלנדר החדש שלה..)

avatar
טלי (19:21 10.07.2017)

בצל- לא מטוגן?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (21:32 10.07.2017)

לא, אין צורך לטגן.

avatar
נוי (18:15 28.05.2017)

היי
כמה גבינה להוסיף? 50 או 100 גרם. האם מספיק רק סוג אחד?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (20:49 28.05.2017)

היי נוי,
אם רוצים להוסיף גבינה לתערובת אפשר לשים כ-50 גרם גבינה צהובה מגורדת (זה יוצא כחצי כוס). אפשר גם לשים כ-2 כפות בולגרית מפוררת.
חג שמח 🙂

avatar
אושרת (15:13 31.03.2017)

הי,
כמה שאלות:
1. יש לי מדליוני ברוקולי. אפשרי?
2.האם להפשיר לפני?
3. האם טעים גם למחרת?
תודה רבה ושבת שלום

avatar
מתכונים ב-10 דקות (17:21 31.03.2017)

היי אושרת,
את מתכוונת למדליוני תרד? כי המתכון הוא עם ברוקולי
אפשר להכין מראש ולחמם למחרת לפני ההגשה אבל יותר טעים כשאוכלים מיד.

avatar
גילית (09:08 16.02.2017)

אם אין לי ספריי שמן מה עושים?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:58 16.02.2017)

אפשר להבריש/למרוח שמן רגיל.

avatar
גליה (19:53 12.12.2016)

יצא נהדר כמו כל המתכונים שלך שניסיתי. תודה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (21:01 12.12.2016)

תודה גליה 🙂

avatar
אתי (19:34 21.11.2016)

אם אשים טחינה גולמית במקום ביצה זה אמור לחבר את התערובת כך שהכדור לא יתפרק.
אני יכולה להשתמש בפרורי פנקו במקום פרורי לחם?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (20:03 21.11.2016)

היי אתי,
את יכולה לנסות לשים טחינה גולמית.
אפשר לשים פנקו.

avatar
אריאלה גולדמן (11:30 18.08.2016)

בוקר טוב
הכנתי ויצא נפלא
ומוכרחה לספר שמן התנור יצאה עוגת גבינה שלך יפהפיה להפליא
אלפי תודות

avatar
מתכונים ב-10 דקות (11:36 18.08.2016)

תודה אריאלה 🙂

avatar
אורלי (13:03 10.06.2016)

ועוד לחשוב שהייתי קונה את זה… אליפות של מתכון. מאמצת!!!!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (13:08 10.06.2016)

תודה אורלי, שמחה שיצא טעים!
חג שמח 🙂

avatar
רעות (22:10 17.03.2016)

היי,
אין לי מעבד מזון.
נראה לך שאם אעשה בבלנדר זה יצא טוב?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (22:51 17.03.2016)

היי רעות,
האמת שלא ניסיתי 🙂 אבל יכול להיות שכן, רק חשוב לרסק עד לקבלת תערובת סמיכה וגרגירית ולא לרסק יותר מידי אחרת התערובת עלולה לצאת רכה מידי או נוזלית.
בהצלחה!

avatar
דנה (22:19 16.03.2016)

שאלה – כשגלגלתי את הכדורים בפירורי לחם לא הצלחתי ליצור ציפוי טוב לכדורים. כלומר, ממש מעט פירורים נדבקו לכדורים. יש לך מושג מה עשיתי לא בסדר?
בנוסף, הכדורים מעט התפרקו לי (נוצרו בהם רווחים). אשמח לדעת כיצד למנוע את זה פעם הבאה.
תודה רבה (:

avatar
מתכונים ב-10 דקות (23:46 16.03.2016)

היי דנה,
יכול להיות שהברוקולי עדיין היה קפוא? או שהכדורים היו יבשים יחסית? בכל אופן בגלל שאין ביצה טרופה שמדביקה את הפירורים, הציפוי נדבק פחות טוב.
הרווחים שנוצרים בכדורים זו תופעה ידועה. כתוצאה ממכת החום הגבוה של התנור הציפוי כאילו “נשבר”. אפשר לאפות פעם הבאה ב190 מעלות. אני מניחה שזה יאריך את משך האפיה ב5-10 דקות נוספות.

avatar
הילה (19:46 3.03.2016)

מתכון פשוט ומוצלח מאוד, נחטף ברגע גם ע”י הקטנטנים(לא להאמין) הבולגרית והגבינה צהובה מאוד מוסיפים

avatar
מתכונים ב-10 דקות (20:48 3.03.2016)

איזה כיף לשמוע 🙂
תודה שחזרת לעדכן.

avatar
נופר (17:05 17.01.2016)

הוספתי כרובית , ויתרתי על הביצה (שמתי טחינה) ויצא מושלם!!!!!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (17:21 17.01.2016)

מעולה! תודה שחזרת לעדכן 🙂

avatar
חדוה (20:51 5.01.2016)

מה אפשר לשים במקום ביצה אם אני טבעונית

avatar
מתכונים ב-10 דקות (21:27 5.01.2016)

היי חדוה,
לא ניסיתי אבל אולי אפשר לשים במקום 1-2 כפות טחינה גולמית.

avatar
סימה (13:18 20.11.2015)

היי. מתכון נהדר. הכנתי לפי הכמויות והכדורים חוסלו כמו פיצוחים.מכינה עכשיו כמות כפולה. תודה ושבת שלום

avatar
מתכונים ב-10 דקות (13:28 20.11.2015)

תודה סימה, שמחה לשמוע 🙂
שבת שלום!

avatar
מיכל (07:35 20.11.2015)

הי אפרת, כמה כדורים אמורים לצאת מהכמות הזו?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (09:55 20.11.2015)

היי מיכל,
בסביבות 15-20 כדורים, תלוי בגודל שמכינים אותם.
שבת שלום 🙂

avatar
יפעת (14:16 19.08.2015)

המתכון נהדר, אפילו ביתי בת ה 5 החליטה לנסות ורוצה עוד… וזו ילדה שלא ממש התקרבה לברוקולי לפני זה. אין לי מעבד מזון, אז ריככתי את הברוקולי במים ואז מעכתי אותם עם מועך תפו”א ואת הבצל קצצתי דק. עירבבתי הכל ויצא נהדר. תודה, זה נכנס למתכוני הבית 🙂

avatar
מתכונים ב-10 דקות (16:02 19.08.2015)

איזה כיף לשמוע יפעת!
תודה והמשך יום נפלא 🙂

avatar
mor (11:25 24.07.2015)

שמתי הכל במעבד וזה לא עושה תערובת למה?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (12:00 24.07.2015)

היי מור,
אז מה זה כן עושה? זה אמור לטחון את כל המרכיבים לתערובת אחידה.

avatar
mor (12:58 24.07.2015)

לא עשה כלום. יש מצב שצריך מים. לא הוספתי אבקת מרק כי אני אלרגית.מה אפשר במקום
אולי המעבד לא טוב יכול להיות?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (14:44 24.07.2015)

אין צורך במים. יכול להיות שהמעבד לא טוב או לא מתאים.
אם יש לך בלנדר מוט ידני כדאי לטחון את החומרים איתו.

avatar
pnina (08:46 31.05.2015)

יצא טעים מאד מאד!
ובשבת אני ואחותי החלפנו רשמים על מתכונים שניסינו מפה. אני ממליצה לכולם על האתר.
תודה על מתכונים טעימים, מקווה שתמשיכי להביא עוד.
שבוע טוב

avatar
מתכונים ב-10 דקות (11:19 31.05.2015)

תודה פנינה! כיף גדול לשמוע 🙂
שבוע נפלא!

avatar
טל (13:43 22.05.2015)

אפשר להכין כמה שעות לפני ההגשה? איך לחמם אותם שוב לקראת ההגשה?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (13:47 22.05.2015)

כן טל ומומלץ לא לכסות אותם לאחר שהם מוכנים כדי שהאדים לא ירככו אותם והם יאבדו את פריכותם. בכל מקרה, לפני ההגשה לחמם אותם מעט בתנור.
חג שמח 🙂

avatar
אביבה (15:05 15.05.2015)

יש אפשרות להשתמש בקמח מצה במקום בפירורי לחם?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (16:53 15.05.2015)

לא ניסיתי אבל לדעתי כן.
שבת שלום 🙂

avatar
שני (17:28 1.05.2015)

הי ,

כשעשיתי את הבלילה בקושי הצלחתי לעשות כדורים, זה היה רך מדי ( הוספתי את הביצה ידנית אחרי

שטחנתי את כל שאר החומרים ) . עכשיו סיימתי לאפות את זה , הטעם טעים , אבל מבפנים המרקם

ממש ממש רך. ככה זה אמור להיות ?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (17:38 1.05.2015)

היי שני,
יכול להיות שטחנת קצת יותר מידי את החומרים ולכן הם קיבלו מרקם רך מידי. פעם הבאה אם זה קורה אפשר להוסיף עוד פירורי לחם (באופן ידני, אין צורך לטחון שוב עם התערובת) עד שהתערובת נעשית יותר יציבה. אפשרות נוספת היא להכניס את התערובת למקפיא לחצי שעה ואז היא מתקשה מעט ויותר קל ליצור ממנה כדורים.
המרקם של הכדורים אמור לצאת פריך מבחוץ ורך מבפנים. פעם הבאה פשוט תטחני פחות זמן את החומרים ואז המרקם בפנים לא ייצא רך מידי.
שבת שלום 🙂

avatar
מיכל (09:50 27.03.2015)

אפשר להחליף את פירורי הלחם בשיבולת שועל?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (11:46 27.03.2015)

הי מיכל,
לא ניסיתי אבל אני מניחה שאפשר (עדיף קוואקר דק)
שבת שלום 🙂

avatar
חמוטל (22:30 3.03.2015)

יצא מעולה!! תודה!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (22:46 3.03.2015)

שמחה לשמוע! תודה לך שחזרת לעדכן 🙂

avatar
אירית (11:15 9.01.2015)

מתכון קל טעים ומנצח עשיתי וכולם לא הפסיקו להגיד שזה מדהים

avatar
מתכונים ב-10 דקות (12:55 9.01.2015)

תודה אירית, שמחה לשמוע 🙂

avatar
עדי (22:50 14.12.2014)

כרגיל,כמו שאר המתכונים שלך, יצא מעולה,קל וטעים!!!!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (22:58 14.12.2014)

תודה עדי! 🙂

avatar
ללא מעבד מזון (23:46 18.09.2014)

היי, האם קיימת איזושהי דרך לעשות את המתכון ללא מעבד המזון? אין ברשותי..
תודה!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:28 19.09.2014)

היי,
אפשר לנסות לקצוץ מאוד דק אך אני לא בטוחה אם הכדורים יחזיקו ויהיו יציבים.

avatar
שירה (17:08 3.07.2014)

כמה לשים גבינה?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (17:26 3.07.2014)

הי שירה,
אפשר להוסיף כ-2 כפות מלאות גבינה צהובה מגורדת וכ-2 כפות גבינת פטה/בולגרית מפוררת.

avatar
קטיה (14:20 25.06.2014)

שלום.כמה קלרויות יש במנה זו?

avatar
מלין (17:04 8.06.2014)

היי, כמה מלח צריך להוסיף לתערובת? תודה.

avatar
מתכונים ב-10 דקות (17:54 8.06.2014)

היי,
לפי הטעם, בערך 1/2 כפית שטוחה.

avatar
רוסלנה (15:12 6.06.2014)

אתר מצויייןן!!!! כל כך הרבה מתכונים טובים וקלים פשוט נפלא תודה רבה!!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (16:22 6.06.2014)

תודה רוסלנה!

avatar
רוחלה (17:34 1.06.2014)

האם אפשרל הקפיא..ואם לא..כמה זמן אפשר להשאיר במקרר עד ההגשה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (17:59 1.06.2014)

היי,
לא צריכה להיות בעיה להקפיא ואח”כ לחמם בתנור ב- 190 מעלות עד שהכדורים חוזרים להיות פריכים.

avatar
רביבו אתי (18:28 1.05.2014)

זה היה ניסיון ראשון..והתגובות של המתבגרים היו: מה זה?? ובסוף כולם התענגו.טעים .זריז בריא ומדוייק.חן חן.

avatar
מתכונים ב-10 דקות (20:57 1.05.2014)

תודה אתי, איזה כיף לשמוע 😉

avatar
יולי (17:10 8.04.2014)

1/3 כוס פירורי לחם זה לתערובת, ובנוסף לצפות בפירורי לם, נכון?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (17:13 8.04.2014)

נכון 🙂

avatar
דפנה (12:58 15.03.2014)

הצעתי, לא לבשל את הברוקולי הקפוא או הטרי, אלא, לאדות אותו. מתקבלת תוצאה הרבה יותר טעימה.

בתיאבון

avatar
מתכונים ב-10 דקות (14:49 15.03.2014)

תודה על הטיפ דפנה 🙂

avatar
אלישבע (08:18 28.02.2014)

יש לכם אתר מקסים. בזכותכם למדתי לבשל המון מאכלים טעימים.
יש אפשרות להחליף את הפירורי לחם בקורפלקס ללא גלוטן?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (08:22 28.02.2014)

תודה אלישבע, כיף לשמוע 🙂
לא ניסיתי אבל לא אמורה להיות בעיה אם את משתמשת בקורנפלקס מפורר דק.
בכל אופן אם תנסי, נשמח אם תעדכני אותנו.
שבת שלום!

avatar
שרה ארד (21:17 21.02.2014)

רק עכשיו נפגשתי עם המתכון, נראה סוף, בהחלט שווה לנסות

avatar
ליאת (08:16 20.02.2014)

הכנתי אתמול והוספתי גבינה בולגרית וצהובה, יצא מעדדןןן!

avatar
בילי (13:50 19.02.2014)

יש לי ברוקולי חי שנקנה במרכול. כמה זמן צריך לבשל אותו כדי שיהיה מוכן לשלב הבא במתכון?????

avatar
מתכונים ב-10 דקות (14:31 19.02.2014)

היי בילי, חתכי את הברוקולי לפרחים קטנים (כדי לזרז את משך הבישול) ותבשלי במים עד שהברוקולי מתרכך מעט, זאת אומרת עד שאת מצליחה לנעוץ בקלות יחסית את המזלג בברוקולי. זה יכול לקחת בין 15 ל-25 דקות בישול.

avatar
שירן (08:58 19.02.2014)

האם אפשר במקום ברוקולי כרובית…. לשלוק אותה לפני …

avatar
מתכונים ב-10 דקות (09:05 19.02.2014)

היי שירן, אפשר בהחלט להכין את הכדורים מכרובית מבושלת.

avatar
אורטל (21:56 18.02.2014)

מתכון נפלא, טעים ובריא! פשוט תענוג!!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (08:32 19.02.2014)

תודה 🙂

avatar
אליאנה (21:12 18.02.2014)

יצא מהתנור ומייד חוסל! מתכון מצוין והכי חשוב בריא.

avatar
רוזי (18:05 18.02.2014)

יצא מעולה!! ממש ממש טעים.

avatar
אירית (12:37 18.02.2014)

את הברוקולי יש צורך להעביר בישול של 10 דקות או לעבד אותו קפוא?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (12:40 18.02.2014)

היי אירית, מספיק לטבול את הברוקולי הקפוא בקערה עם מים פושרים כ-2 דקות ואז להעביר למעבד המזון.

לקריאת כל התגובות
ספרי מתכונים ב10 דקות