מצרכים להכנת ירקות שורש בשמן זית ושום
- סלק בינוני קלוף חתוך לרצועות בעובי 1 ס”מ
- תפו”א בינוני קלוף חתוך לרצועות בעובי 1.5 ס”מ
- קישוא בינוני קלוף חתוך לרצועות 1.5 ס”מ
- קולורבי בינוני קלוף חתוך לרצועות בעובי 1.5 ס”מ
- בטטה בינונית קלופה חתוכה לרצועות בעובי 1.5 ס”מ
תיבול:
- 3 כפות שמן זית, 3 שיני שום כתושות, חצי כפית מלח וקמצוץ פלפל שחור
איך מכינים ירקות שורש בשמן זית ושום?
- מניחים את הירקות בתבנית ענקית על נייר אפיה.
- מערבבים בקערית שמן זית, שום, מלח ופלפל שחור ומתבלים את הירקות (מומלץ לתבל את הסלק בנפרד כדי שלא יצבע את הירקות).
- אופים בתנור שחומם מראש ל180 מעלות במשך 50-55 דקות, עד שכל הירקות מתרככים.
הפעל טיימר (50 דק’)+טיימר פועל
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
מחפשים מתכונים נוספים?
19 תגובות
כניסה
19 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות

