מצרכים להכנת ירקות במחבת בתיבול מזרחי
- 1 בצל גדול קצוץ
- 2 שיני שום פרוסות
- פלפל אדום קטן חתוך גס
- פלפל צהוב קטן חתוך גס
- 4 גזרים חתוכים לחצאי עיגולים
- סלסלת פטריות שמפיניון טריות חצויות
- כוס שעועית ירוקה חתוכה משקית קפואה
- כפית גדושה רסק עגבניות + שליש כוס מים רותחים
תיבול:
- רבע כפית פפריקה מתוקה, רבע כפית פפריקה חריפה, רבע כפית כמון, חצי כפית מלח, פלפל שחור לפי הטעם
איך מכינים ירקות במחבת בתיבול מזרחי?
- מחממים מחבת רחבה עם 2 כפות שמן ומטגנים את הבצל במשך כ-4 דקות (רצוי להשתמש במחבת עם ציפוי שאינו נדבק).
- מוסיפים שום, פלפלים, גזר, פטריות ושעועית ירוקה ומערבבים. מבשלים עם מכסה במשך כ-15 דקות, עד שהירקות מתרככים אך עדיין נגיסים (יש לערבב מידי פעם).
- מערבבים כפית גדושה רסק עגבניות עם שליש כוס מים רותחים ומוסיפים. מתבלים בפפריקה, כמון, מלח ופלפל שחור ומערבבים. מבשלים ללא מכסה במשך 5-10 דקות.
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
מחפשים מתכונים נוספים?
56 תגובות
כניסה
56 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות

