מצרכים להכנת ירקות מוקפצים עם טופו
- 300 גרם טופו חתוך לקוביות קטנות
- 1 בצל בינוני חתוך לרצועות דקות
- גזר חתוך לרצועות דקות
- רבע כרוב חתוך לרצועות דקות
- חצי סלסלת פטריות שמפיניון חתוכות
- חצי פלפל צ’ילי חריף קצוץ (ניתן לוותר אם לא אוהבים חריף)
- 3 גבעולי בצל ירוק קצוצים (הלבן+הירוק)
תיבול:
- 5 כפות רוטב טריאקי
איך מכינים ירקות מוקפצים עם טופו?
- מחממים מחבת עם 2 כפות שמן ומטגנים את הבצל עד להזהבה קלה (יש להשתמש במחבת עם ציפוי אינו נדבק).
- מוסיפים את הגזר והכרוב ומערבבים במשך כ-3 דקות.
- מוסיפים את הפטריות והפלפל החריף וממשיכים לבשל על אש בינונית-נמוכה עד שהגזר מתרכך מעט (מומלץ לכסות ולערבב מידי פעם).
- מחממים כף שמן במחבת נפרדת וצורבים את קוביות הטופו מכל הצדדים. מוסיפים את הטופו לירקות לאחר שהגזר מתרכך. מתבלים ברוטב טריאקי ומערבבים.
- מוסיפים את הבצל הירוק, מערבבים כדקה וזה מוכן:)
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
מחפשים מתכונים נוספים?
19 תגובות
כניסה
19 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות

