מצרכים להכנת טורטיה גוואקמולי ללא גלוטן
- 1/2 כוס קמח אורז
- 1/2 כוס קמח חומוס
- 1/4 כוס קמח תפוח אדמה
- 1/2 כפית אבקת אפיה
- 1/2 כפית מלח
- 2/3 כוס מים
- 2 כפיות שמן
איך מכינים טורטיה גוואקמולי ללא גלוטן?
- מערבבים את כל החומרים בקערה עד לקבלת בלילה חלקה (הבלילה צריכה להיות נוזלית). במידה והבלילה אינה דלילה, יש להוסיף מים.
- מחממים מחבת עם כפית שמן וכשהמחבת חמה, יוצקים בעזרת מצקת את הבלילה למחבת (עיגול שטוח ודק).
- לאחר כדקה כשמופיעות בועות בחלק העליון של הטורטייה, הופכים צד ומשארים כחצי דקה נוספת.
- *הערה: במידה ונשאר לכם בצק, ניתן להשתמש בו כבצק לפיצה ללא גלוטן.מצרכים לגוואקמולי: 2 אבוקדו מעוכים (עם מזלג) 1 בצל קצוץ 1 עגבנייה קצוצה פלפל חריף קצוץ דק (למי שאוהב חריף) תיבול: 1 כפית שמן זית, 6 טיפות מיץ לימון, מלח, פלפל, 2 טיפות טבסקו (לא חובה)
- לערבב את כל החומרים בקערה ולתבל.
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
מאפה ללא גלוטן טורטיה ללא גלוטן
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מחפשים מתכונים נוספים?
40 תגובות
כניסה
40 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות







