מצרכים להכנת טורטיה במילוי חזה עוף מוקפץ
- 4 טורטיות מוכנות (ניתן לרכוש בכל סופר)
- 2 פרוסות חזה עוף חתוכות לקוביות
- 1 בצל קצוץ
- 1/2 גמבה חתוכה לקוביות
- 1 גזר חתוך לקוביות קטנות (לא חובה)
- 1/2 קופסת פטריות שמפניון (200 גרם)
תיבול:
- 2 כפות רוטב סויה, 3 כפות רוטב צ’ילי מתוק, פפריקה חריפה, מלח, פלפל.
איך מכינים טורטיה במילוי חזה עוף מוקפץ?
- מחממים מחבת עם מעט שמן ומטגנים את הבצל עד להזהבה.
- מוסיפים את שאר הירקות ומערבבים. לאחר 4-5 דקות מוסיפים את העוף ומערבבים.
- לאחר שהעוף מתבשל (משנה צבעו ללבן) מתבלים את כל התערובת, משאירים 2 דקות נוספות ומסירים מהאש.
- מניחים את הטורטיה על צלחת, שמים את המילוי בחצי אחד של הטורטיה, מגלגלים וחותכים לחצי.
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
מילוי לטורטיה טורטיה עוף טורטיות ממולאות טורטיות מתכון מתכון לחזה עוף מוקפץ
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מחפשים מתכונים נוספים?
118 תגובות
כניסה
118 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות

