מצרכים להכנת טורטיה אפויה במילוי
- טורטיות מוכנות
אפשרויות מילוי:
מילוי פיצה:
- רוטב פיצה (או רסק עגבניות/קטשופ), גבינה צהובה מגורדת, זיתים, תבלין אורגנו
מילוי תרד וגבינות:
- עלי תרד קצוצים (יש לחלוט אותם כדקה במים רותחים), גבינה צהובה מגורדת, גבינת פטה/בולגרית מפוררת, פרמז’ן
מילוי פטריות וגבינות:
- בצל מטוגן, פטריות קצוצות (מומלץ לטגן מעט לפני), גבינה צהובה מגורדת, פרמז’ן
- *ניתן לשלב עם הגבינות גם גרגירי תירס, טונה וכדומה.
איך מכינים טורטיה אפויה במילוי?
- מחממים את התנור ל200 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפיה. משמנים את הנייר.
- מניחים את הטורטיה על משטח עבודה וחוצים לשניים. בקצה הטורטיה מניחים את המילוי (יש לשים ככפית מכל דבר, לדוג’ כפית רוטב פיצה, כפית גבינה צהובה מגורדת וכו’). מגלגלים לצורה של קונוס (כמו גביע של גלידה) כאשר הצד הישר הופך להיות שפיץ.
- מניחים על נייר אפיה כאשר הצד הפתוח פונה כלפי מטה. מרססים או מברישים בשמן ואופים במשך 8-10 דקות, עד להזהבה קלה.

גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
מחפשים מתכונים נוספים?
111 תגובות
כניסה
111 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות














