זמן הכנה
10 דקות
בישול/אפייה
25 דקות
מס׳ מנות
3 מנות
מצרכים להכנת טופו מוקפץ בתיבול פינקטי
- 300 גרם טופו חתוך לקוביות קטנות (1X1 ס”מ)
תיבול לטופו:
- כף סילאן, רבע כפית מלח, קמצוץ פלפל שחור
- 1 בצל בינוני קצוץ גס
- 2 גזרים גדולים חתוכים לחצאי עיגולים
- חצי גמבה חתוכה גס
- סלסלה וחצי פטריות שמפיניון חתוכות גס
- 2 שיני שום קצוצות
- 4 גבעולי בצל ירוק קצוצים
תיבול:
- 3 כפות מים, 4 כפות רוטב סויה, כפית תבלין גריל, רבע כפית פפריקה חריפה או תבלין צ’ילי חריף, קמצוץ פלפל שחור, רבע כפית מלח.
איך מכינים טופו מוקפץ בתיבול פינקטי?
- מערבבים את קוביות הטופו עם כף סילאן, רבע כפית מלח וקמצוץ פלפל שחור.
- מחממים מחבת רחבה או סיר סוטאז’ עם כף שמן ומטגנים את קוביות הטופו כ-2 דקות מכל צד, עד להזהבה קלה (יש להשתמש במחבת/סיר עם ציפוי שאינו נדבק). מעבירים את הטופו לצלחת.
- מחממים את המחבת עם 2 כפות שמן ומטגנים את הבצל במשך כ-3 דקות. מוסיפים גזר, גמבה, פטריות, שום, ממליחים מעט, מערבבים ומבשלים כ-15 דקות עד שהירקות מתרככים אך עדיין נגיסים (מומלץ לכסות את המחבת. יש לערבב מידי פעם).
- מערבבים את כל חומרי התיבול בקערית ומוסיפים לתבשיל. מוסיפים את הבצל הירוק ומערבבים במשך כ-2 דקות עד לספיגת הטעמים.
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
מחפשים מתכונים נוספים?
10 תגובות
כניסה
10 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות

