מצרכים להכנת חרוסת
- 250 גרם תמרים (זה יוצא בסביבות 10-11 תמרים. ממליצה על תמרים רכים סוג מג’הול)
- חצי כוס שקדים גרוסים
- חצי כוס אגוזים גרוסים
- שליש כפית אבקת קינמון
- תפוח עץ קלוף חתוך לקוביות
- 3-6 כפות יין אדום מתוק או תירוש
איך מכינים חרוסת?
- מסירים מהתמרים את הגרעינים ושמים במעבד מזון. מוסיפים את יתר החומרים וטוחנים למרקם אחיד. את היין מוסיפים בסוף ובהדרגה לפי המרקם שאוהבים.
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
טיפים והערות
החרוסת היא רק אחת מהמנות המסורתיות שמככבות על שולחן הסדר, חביבת הילדים בקערת ליל הסדר, ולצידה אפשר למצוא שפע של מאכלים לפסח שלא תרצו לוותר עליהם – ממרק עשיר עם קניידלך רכים ונימוחים, דרך מצות ממולאות ועד תבשילי ירקות לפסח שמתאימים גם לצמחונים. ואם אתם מחפשים רעיונות לקינוחים, יש גם עוגות כשרות לפסח בלי קמח בכלל.
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
מחפשים מתכונים נוספים?
114 תגובות
כניסה
114 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות

