מצרכים להכנת חצילים בתנור
- 1 חציל גדול מאורך חתוך לפרוסות בעובי של 1 ס”מ
- שמן זית
- מלח, פלפל
איך מכינים חצילים בתנור?
- הכנה מוקדמת כדי להיפטר מהמרירות של החציל (לא חובה): מניחים את פרוסות החצילים על מגש ומפזרים עליהם מלח משני הכיוונים עד שהן “מזיעות” ומפרישות נוזלים (15-30 דקות). מנגבים את פרוסות החצילים בנייר סופג.
- משמנים נייר אפיה ומניחים את פרוסות החצילים. מברישים כל פרוסה בשמן זית ומפזרים מעט מלח ופלפל שחור.
- מכניסים לאמצע התנור שחומם מראש ל190 ואופים במשך 30 דקות.הפעל טיימר (30 דק’)+טיימר פועל
- לאחר 30 דקות הופכים את החצילים צד ל 20-30 דקות עד שהפרוסות מקבלות גוון זהבהב-שחום.הפעל טיימר (20 דק’)+טיימר פועל
*מומלץ לאכול עם טחינה – מתכון לטחינה.
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
מחפשים מתכונים נוספים?
110 תגובות
כניסה
110 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות














