מצרכים להכנת חצילים עם בשר טחון
פרוסות חצילים אפויות בתנור (לחצו כאן למתכון – חצילים בתנור)
- בצל קטן קצוץ
- 250 גרם בשר טחון
- כפית גדושה רסק עגבניות
- רבע כפית כמון, שליש כפית פפריקה מתוקה, חצי כפית מלח, מעט פלפל שחור
לפיזור מעל (מומלץ, לא חובה):
- טחינה מוכנה (לחצו כאן למתכון – מתכון לטחינה)
- מעט פטרוזיליה טריה קצוצה
איך מכינים חצילים עם בשר טחון?
- מחממים מחבת רחבה עם 1-2 כפות שמן ומטגנים את הבצל עד להזהבה קלה.
- מוסיפים את הבשר הטחון ומטגנים תוך כדי ערבוב במשך כ-3 דקות עד שהבשר מתבשל ומשנה צבעו.
- מתבלים ברסק עגבניות, כמון, פפריקה מתוקה, מלח ופלפל שחור. טועמים ומשפרים תיבול לפי הטעם. מסירים מהאש ומניחים לתערובת להתקרר לגמרי.
- מניחים מעל כל פרוסת חציל 1-2 כפות מתערובת הבשר, מזלפים מעל טחינה ומפזרים פטרוזיליה קצוצה.
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
מחפשים מתכונים נוספים?
41 תגובות
כניסה
41 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות

