מצרכים להכנת חטיפי עוף
- 500 גרם עוף טחון
- כף שמן זית או קנולה
- 2 שיני שום כתושות
- כף מלאה קטשופ
- 2 כפות מלאות פירורי לחם
- כפית שטוחה מלח
- קמצוץ פלפל שחור
לציפוי:
- חצי כוס פירורי לחם (רצוי מוזהבים) + כפית שומשום
איך מכינים חטיפי עוף?
- מחממים תנור מראש ל-180 מעלות. פורשים נייר אפיה בתבנית גדולה ומשמנים את הנייר בנדיבות.
- מערבבים את כל החומרים בקערה עד לתערובת אחידה.
- יוצרים אצבעות בגודל 7X1 ס”מ או קציצות בקוטר כ-5 ס”מ ומצפים בפירורי לחם ושומשום מכל הצדדים.
- מניחים על נייר האפיה המשומן ומכניסים לתנור החם. אופים במשך 20 דקות.
הפעל טיימר (20 דק’)+טיימר פועל
- הופכים צד ואופים 10 דקות נוספות, עד להזהבה.
הפעל טיימר (10 דק’)+טיימר פועל
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
מחפשים מתכונים נוספים?
208 תגובות
כניסה
208 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות

