מצרכים להכנת חטיפי גבינת טוב טעם
- 1 כוס (140 ג’) קמח תופח
- 125 גרם גבינת ‘טוב טעם’
- 1 ביצה
- רבע כוס (60 מ”ל) שמן
- ¾ כוס גבינה צהובה או מוצרלה מגורדת
- שליש כפית מלח
לציפוי
- ביצה טרופה או שמן
- שומשום
איך מכינים חטיפי גבינת טוב טעם?
- מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפיה.
- מערבבים את כל החומרים בקערה עד לקבלת תערובת בצקית אחידה ומעט דביקה.
- בעזרת ידיים רטובות יוצרים כדורים קטנים (בקוטר כ-3 ס”מ) ומניחים במרווחים על נייר האפיה. מברישים בביצה טרופה או שמן ומפזרים שומשום.
- מכניסים לתנור החם ואופים במשך כ-25 דקות עד להזהבה.
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
טיפים והערות
גבינת טוב טעם היא גבינה כחושה (חצי קשה) לאפיה. אפשר להשתמש גם בגבינת חמד או כנען.
אם אין לכם גבינה כזו אפשר להמיר ב-2 כפות גבינת שמנת (עדיף) או גבינה לבנה (אמורה להתקבל תערובת בצקית רכה ומעט דביקה).
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מחפשים מתכונים נוספים?
136 תגובות
כניסה
136 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות

