www.10dakot.co.il

חטיפי גבינת טוב טעם

חטיפי גבינת טוב טעם - טעימים וממכרים. ניתן להכין לארוחת ערב לצד סלט או כתוספת לארוחה חלבית.

אפרת סיאצ'י
מתכונים ב-10 דקות
חטיפי גבינת טוב טעם
זמן הכנה

10 דקות

בישול/אפייה

25 דקות

מס׳ מנות

20 יחידות

כשר מסוג

מצרכים להכנת חטיפי גבינת טוב טעם

  • 1 כוס (140 ג’) קמח תופח
  • 125 גרם גבינת ‘טוב טעם’
  • 1 ביצה
  • רבע כוס (60 מ”ל) שמן
  • ¾ כוס גבינה צהובה או מוצרלה מגורדת
  • שליש כפית מלח

לציפוי

  • ביצה טרופה או שמן
  • שומשום

איך מכינים חטיפי גבינת טוב טעם?

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפיה.
  2. מערבבים את כל החומרים בקערה עד לקבלת תערובת בצקית אחידה ומעט דביקה.
  3. בעזרת ידיים רטובות יוצרים כדורים קטנים (בקוטר כ-3 ס”מ) ומניחים במרווחים על נייר האפיה. מברישים בביצה טרופה או שמן ומפזרים שומשום.
  4. מכניסים לתנור החם ואופים במשך כ-25 דקות עד להזהבה.
ספרי מתכונים ב-10 דקות

המתכונים המנצחים שלנו גם בספרים!

גולשים משתפים

מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)

תגיות

טיפים והערות

גבינת טוב טעם היא גבינה כחושה (חצי קשה) לאפיה. אפשר להשתמש גם בגבינת חמד או כנען. אם אין לכם גבינה כזו אפשר להמיר ב-2 כפות גבינת שמנת (עדיף) או גבינה לבנה (אמורה להתקבל תערובת בצקית רכה ומעט דביקה).
אהבתם? שתפו את המתכון

כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם

הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.

נסו גם את אלו
מחפשים מתכונים נוספים?
תוספות
קינוחים ומתוקים ללא גלוטן
קינוחים ומתוקים
עוף ובשר
עוגות יום הולדת
מתכונים צמחוניים
136 תגובות
guest

אתר זו עושה שימוש ב-Akismet כדי לסנן תגובות זבל. פרטים נוספים אודות איך המידע מהתגובה שלך יעובד.

136 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות