מצרכים להכנת חטיפי זעתר
- 2 כוסות (280 ג’) קמח תופח (או 2 כוסות קמח לבן מעורבב עם שקית א.אפיה)
- כפית שטוחה מלח
- 4 כפות שמן זית
- קופסת קוטג’ (250 ג’)
מעל הבצק
- שמן זית
- תבלין זעתר
איך מכינים חטיפי זעתר?
- מחממים תנור מראש ל-180 מעלות.
- מערבבים את כל החומרים בקערה עד לקבלת בצק אחיד (מתחילים לערבב עם כף ואח”כ לשים מעט עם ידיים רטובות).
- מרפדים את תבנית התנור בנייר אפיה ומשמנים את הנייר.
- מחלקים את הבצק לשניים וכל חצי מחלקים ל-8 חלקים שווים. כל חלק משטחים לעיגול בקוטר כ-6 ס”מ ומניחים על נייר האפיה. מברישים כל עיגול בשמן זית ומפזרים מעל זעתר.
- מכניסים לתנור החם ואופים במשך 15-20 דקות, עד להזהבה.הפעל טיימר (15 דק’)+טיימר פועל
- לאחר שזה יוצא מהתנור מברישים שוב במעט שמן זית ומוסיפים זעתר.
View this post on InstagramA post shared by 10dakot | מתכונים ב-10 דקות (@10dakot)
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
מחפשים מתכונים נוספים?
77 תגובות
כניסה
77 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות














